-
akorat
akorat nechápu jak zjistit že se koná nějaký koncert jak už v německu tak i v ČR nevís??? *4* -
Re: JO
no to by chtěl bejt každej uplně ve předu:-D -
??
jste rádi že už skončil HSM blázinec a nastoupil HANNAH MONTANA blázinec:-D?? *15* *15* -
JO
jo ja bych pukla radostí akorát nevím chtěla bych být uplně ve předu asi tam budu o dern dřív:-DD *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: ja
jj a píšou tam o ní samé hezké věci ale o Vanesse ne. Naposledy tam bylo napsane, že její kariéra stoupá ke dnu:-D že Bandslam je propadák a že skandál s nahými fotkami je čímdál tíém víc horší a že podvádí zaca..- chudák zac -
Re: Re: Re: kdo
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:-):-):-)
hej já bych se asi pos.... kdyby měla ashley přijet do ČR a zárove%n bych měla strach že neseženu lístek:-D -
Re: Re: Re: Re: ja
JO PROSTĚ JSOU TRAPNÍ NĚKDY TY CELEBRITY JE JICH MI LÍTO ALE VIS CO JSEM SI VSIMLA ŽE POSLEDNÍ DOBOU BYVA ASHLEY CASTO V BRAVU PLAGATY ZA RIJEN JSEM NAZBÍRLA TAK 4 PLAGATY A TO NEMLUVÍM ANI O ČLANCÍCH *14* -
Re: Re: kdo
ashley tisdaleeeeee je neeeeej a hned po ní je Mileyinka tu tajky zbožňuju ale Ashley je prostě Ashley -
Re: Re: Re: ja
oni musí něco napsat aby prostě newim prčo. mají takovou závislost ty lidi kritizovat.. a navíc já si taky koušu nehty.. je to prostě ulozvyk. dělám to já jako normoš člověk a muže to dělat i celebrita -
Re: kdo
ODPOVĚD: ASHLEY TISDALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
kdo
KDO JE NEJ ZPĚVAČKA, HEREČKA,OSŮBKA???????? *14* *14* *14* *14* -
Re: jasne
já newím. mě všechny její fanynky přijdou blbý no, ale tak asi je to tím že sem neměla tu šanci je víc poznat, ale abych pravdu řekla tak ani nemám zájem *15* -
Re: Re: ja
joooooooooo treba jak zac efron byl spoceny to se stava kazdemu i já se potím nechápu prc stoho dělaj takovou tragédii
nebo že si miley kouše nehty dobre to se nema ale taky to deal neklik lidí to samé i manikura *1* *1* *3* -
Re: uz
já jsem taky tady:-D *15* *15* -
Re: ja
jj, ale tak co.. nikdo neni bez chybičky ani Ashley není bez chybičky.. ale proč hledat zbytečný chyby, když přímo před sebou vidíme jednu veeeelkou chybua a tou je vanessa hudgens.-D -
ja
ja tu už jsem jo a ta manikůra pche ja ani nechapu jako že měla dlouhé nechty nebo co?? ja jsem to totiž ten clanek nevidela:-D a j ta aakristina se mi posmivala ze nema ani na manikůru!! jim jde jenom o peníze a noa???je to stokrát lepsí nez kdyby nafotila nahe fotky což neudělala takže maj smůlu ash je dokonalá a oni se s tím nechcou smířit proto hledají i takové malickosti:-D *1* *15* *14* *14* -
uz
uz sem tady a ty???? *4* *3* -
Re: Re: pocky
uz sem tady *4* -
Re: fíhá
jj:-):-):-):-)