Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

Re: ASHLEYashle

to bylo uplně trapny jak psali že nemá na manikuru..
  • medousssek

Re: pocky

já taky večeřím:-)
  • simca2

pocky

pocky du na vecu i omajda jo???zatim!!!prijdu za 5 minut *4*
  • simca2

ASHLEYashle

ashley na sobe hodne pracuje chodi kazdy den do telocvicny ale vanessa ne!!!!!ashley je dokonala proste pracuje na sobe a nekteri rikaji ze nema n manikuru ale prosimte ASHLEY NEPOTREBUJE MANIKURU MA KRAAAAAAAAAAAASNE NEHTY KTERE BYCH SI PRALA I JA!!!!!!!!!!!!!!TAKZ ETICHO *15*
  • omajda

fíhá

fíhá to se mě líbilo jak si rekla že ji ustřihla my jsme měli taky skorem celej pokoj polepenej ale ted jen jeden a zaramovanej ten jak lezi na te zlate pohovce!!!!ten je neeeeej *14* *14* *14* *14* *14*
  • medousssek

Re: myslis

jj jasan.. :-)
  • medousssek

plakáty

když sem měla starej pokoj tak jsem měla polepenej miliony plakáty ashley a aji hsm ale vanessa na něm nebyla protože jsem ju vždycky ustřihla:-d ale teď už mám jenom nástěnku a tam mám pár fotek ashley a miley.. oni jsou njejlepší
  • omajda

jasne

jsne!!!!!!!!!anet je taky supr ale musím rict že někteří vanessyny fanusci jsou taky trochu fanj treba vanesska77, kajushka4 ale na vás nemaj!!!!!!!! *14* *14* a na ash!!!! *14* *14*
  • simca2

Re: Re: ty

jo vsichni *14*
  • simca2

myslis

myslis medousssku ze kdyz tady nekdo nebude tak ze bysme si mohli povidat s polu s omajdou???? *4*
  • medousssek

Re: Re: :-):-):-)

no teď si vždycky čas udělám.. nenecháme to tady přece zase spadnout?
  • medousssek

Re: ty

však nej netový kámošky:-D :-D:-D Ty Jessinka Marketka anulka a ještě další.. hlavně ashleyinčini fanoušci :-)
  • omajda

Re: Re: Re: joooooooooooooo

jo je to uplne pekne *14*
  • simca2

Re: :-):-):-)

diky ty jsi taky super s tebou a s ostatnima si rozumime a doufam ze te to tady neprestane bavit ze tady budes chodit porad *14*
  • omajda

ty

ty tajky vsechny jste super ste ty nejj kamosky ale mam i dalsi *1*
  • medousssek

Re: Re: Re: Re: VIDĚLI

jsem ráda, že se ti to líbí... já doufám, že to budou lidi číst i dál, perotože jinak by to vubec nemělo cenu na blog dávat:-)
  • simca2

Re: Re: joooooooooooooo

jo ashley je nej a ja mam v pokoji zaramovany plagat ashley ten jak lezi na te zlate pohovce *14*
  • omajda

Re: Re: joooooooooooooo

jasnéééé a dík moc jsi hodná:-D ale ve vetsi velikosti nez jew ta nase to moc pekne nevypada:-(
  • medousssek

:-):-):-)

super pokecání holky s vama. ste supeeerrrr. ste nej stejně jako ASHLEY
  • omajda

Re: Re: Re: VIDĚLI

jo bylo a ado ten první díl je bezavdnej tesim se na dalsi!!!! a ten dess krasnej *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit