Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicky0012

Re: jo

jj já taky a co nypasla ti ashley na twiteru mě ne!
  • simca2

jo

jo na stopro ale jak ted ashley jela do jizbi dakoty ma tam koncert uz se tesím na fotky!!! *14* *14*
  • nicky0012

...

holky zase sme udělaly hodně příspevku ash určite stoupne!!
  • simca2

ano

sno je to sranda!!! *14*
  • simca2

Re: Re: Re: ale

jotoje jsou hrozne krasny, uzasne písnicky ale me se líbila od vanessy amazed poslozuchala jsem ji tyden a uz me staci *15*
  • nicky0012

Re: ja

jj já jsem taky ráda!!že jsem sem šla!!
  • simca2

Re: Re: Tak co?

taky me nic nenapda ale co zatím se bavíme o tomhle:-D
  • nicky0012

Re: Re: Re: ale

jj nemáš zač a ještě se mi líbí tel me lies a už nevim ae líbí se mi všechny!
  • simca2

ja

ja jsem hrozně rada ze jsem narazila na osůbky protože jsem tu poznala hodně uža lidí a navíc tich kteří maji radi ash a na icq mam pridane dve holky ktere maji 15 a milujou Ash ze pry se sem prihlasí!! *14* *14*
  • nicky0012

Re: Tak co?

no newm ae kecáme o písničkách a o věcech která máme stejné s ashley přidej se!!
  • nicky0012

Re: Re: ale

no tak když sem switch slyšela poprvý tak sem ji furt poslouchala a moooooooooc se mi líbila...ae asi za 2 týdny jsem se jí přeposlouchala a taky masquarade mno a pak už se mi moc nelíbily ae jsou taky hmoc hezký!!a ještě se mi líbí erase&rewind a overrated...
  • vanessavk

Tak co?

O čom budeme kecať? *7*
  • simca2

Re: Re: ale

jééééééé tak to se mas a díkm za radu *15*
  • vanessavk

Re: Re: Re: ...

ja počúvam times up
  • simca2

Re: Re: Re: Re: ja

to je fakt dobrá rada:-D *15*
  • nicky0012

Re: ale

jééééééé tak to je super já mám ještě stejnej náramek jak ashley jinak nic! *9* *4*
  • simca2

Re: ale

no ale nejmin jse me libi pisen swith ale taky je supr *14*
  • nicky0012

Re: Re: Re: ja

hele poradim ti příšte až někam pojedeš tak se koukni na všechny plakáty a fakty ash a potom nakupuj!!
  • simca2

ale

ale vlastne mam jednu vec co ashley ma a to CD GUITY PLEASURE ona jsi ho koupila taky!!! *14* a ty ho budes mít taky
  • simca2

Re: Re: ja

to evpoho ja taky ne a navíc jeste jsme tam videli jeden privsek a se segrou jsme si rekli ze si ho nekoupíme a doma jsem zjistila ze ho am na tom bílém plagatu proste to j naprd!!!! *10* *4* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit