-
Re: Re: ...
já cd nemám ae přeji si ho k vánocum songy si přehrávám na počílu páč tam trávim nejvíc času! -
Re: ja
tak to je pech moje kámoška má stejné boty z mongolska jako měla vanessy při natáčení klipu sniekernight (newm jak se to píše).... -
Re: ...
jo ta j taky supr jo a mam cd a ty?? aj ty vanssovk? *4* -
...
jj vim napasly jsme to stejne!!!!no to je tím že je to super písnička!!a taky if my life was a movie ted ju poslouchám no na netu poslpuchám ted všechny!ty máš cd guitly pleasure? -
ja
ja jsem byla v madarsku a tam v jednom ochode meli kalhoty cerne a mam ka me rikala jestli si je nechci koupat ja jsem na to rekla ne! a potom jsem zjistila že to jsou stejne kalhoty jak ma ashley na te pohovce jak je osvícený zelene!!! *16* ja jsem myslela že snad omdlím!! *1* -
ta
ta je taky krasna a vis že jsem taky napsla times up??? *14* *14* -
Re: Re: to
jj přesně jsou nej všechny a ještě seemi líbí acting out! -
Re: Crank it up
jj ta taky!! -
Re: to
nebo potom je taky uzasna times up
proste vsechny pisne§!!!§!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *5* -
jo tu taky miluju áááá ty písničky z guitly pleasure jsou boží..a ještě times up ta se my taky líbí!! -
Crank it up
ja počúvam crank it up je úžasná *14* -
me se líbí její vlasy, hlas ,písničky, oblečení, je hrozně usměvavá to je taky supr, ostava ona je dokonala takže vsechno!!!! *14* *14* -
*3* -
to
to je nej pisen nebo potom Whatcha Wating for *14* *14* *14* -
Re: ale
jj aj ja *14* -
mě se líbí její hlas,vlasy,potom jak se hezky chová ke svým fans,jak je pořád usměvavá a aktivní...a taky se mi líbí její postava a styl jakým se obléká..(cy bych dala za to být ashley tisdale).... *4* *15* *1* -
blame it on the beat....<3
líbí se ti písnička blame it on the beat mě strašně aš má užoooo songy... -
to
to je pravda !!!co jse ti na ash líbí nejvíc?? -
Re: ale
kdo by jí netleskal!! -
Re: ja počúvam
jj je hezká .. sel je taky dobrá!mámráda kouzelníci z wawrly!a zítra je na disney chanelu premiéra....