Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

Re: Re: Re: Re: holky??

mě je 13, tobě?
  • medousssek

Re: Re: Re: holky??

nemám-(
  • omajda

Re: Re: Re: holky??

my jsme si s kami poslaly fotky vis aby jsme kazda videly jak vypadame to bylo srandovni kolik vam je vlastne???? *4* *3*
  • omajda

Re: Re: holky??

jo!!!mate profil na lidech.cz??ja ne *9*
  • medousssek

Re: Re: Jo a porádně

jj.. aji my tak:-D
  • medousssek

Re: holky??

jj to by bylo super, aspoň že existuje aspoň internet a mužeme se bavit tady:-)
  • omajda

Re: Jo a porádně

my vzdycky barcou jdem ven a pomlouvame pritom vanessu a poslouchame ash pisne *14*
  • medousssek

Re: Jo a porádně

jj..... nebo jak sme do sněhu napsal i love ashley a zac.. a potom sme křičeli a utikali:-Da potom ty : kurva atma tvoje babička:-D
  • omajda

holky??

holky skoda ze vsechny nebydlime blizko to by jsme mohli byt taky S BARCOU nej komosky myslim tim i kamilu a tak *14*
  • medousssek

Re: ja

jj:-D
  • jessinka666

Jo a porádně

Jo a pořřádně nahlas pamatuješ jak jeli na tým kole?
  • omajda

ja

kdyby jsme si mohli vzit este jednoho tak bych si vzala Barcu to je moje nej kamoska ona taky ma rada ash a van nesnasi to by sme ji pomlouvaly *15*
  • medousssek

Re: Re: Re: v LA s Ashley

já už sem to napsala
  • medousssek

Re: Já bych si vzala Áďu

jo to je uplně super..... a nahlas zpíváme ITS ALRIGHT ITS OK.................JOOOOOOO
  • omajda

Re: Re: v LA s Ashley

jak byste to udelaly vy???
  • jessinka666

Já bych si vzala Áďu

Já bych si vzala Áďu protože spolu se můžeme o ASHLEY bavit od ráno do večera !Chodíme na porcházky a upa každýho drbem aji Vanessu a tak !Je to prstě nejlešpí kámoška !
  • medousssek

Re: v LA s Ashley

takže kdybych se to já dozvěděla, tak bycha si zešílela.. normálně by mě odvezli an psychynu:-D ne to kecám - byla bych štěstím bez sebe a vzala bych si sebou Kikinku(jessinku) protože si ymslím, že jsme do Ashley stejní blázni a miluju když sme spolu na cyklostezce a pomlouváme vanessu a bavíme se o ASHLEY:-D
  • omajda

Re: v LA s Ashley

kdyby jo tak vezmu segru ale zase my bysme se baly jet sami do LA *4* *3*
  • omajda

Re: Re: 20 komentů

jo je to super mas pravdu *14*
  • medousssek

v LA s Ashley

představte si, že na internetu se opobjeví soutěž setkání s ashley přímo v LA.. a vy byste vyhráli.. mohli byste si vzít jednu osobu ssebou. kdo by to byl a cobyste dělali kdybyste se dozvěděli žeste vyhráli..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit