-
Re: Holky dneska
jo to zvladnem -
Re: Holky dneska
no to ale musime naspat aspoň 600.. to nedokážem, ale budeme se snažit co nejvíc psát -
holky
holky??neprerusime to na chvily a nepridame este ash fotky a tapety rozdelime si to???treba ja budu davat tapety a jessinka a ty obrazky fotky???me se fotky nepridavaji skusite to vy???co??? *4* -
Re: Re: super
jj....všichni mě tam přijdou strašně trapný. třeba s tým jak se jim zdá že vanessa ve snu zabila ashley a pak řikaji že je to sranda, ale mě to jako sranda fakt nepřipadá.. tohle už je vážně závislost na jedné osobě a nesnášenlivost druhé -
Holky dneska
Holky dneska musíme udělat aspoň 8000 komentářu nebo ještě víc ! Aby se Ashley zvedla ! -
Re: Re: mega zachvat
dobry jessinko a medousssku *15* -
Re: super
jo ja vas mam vsechny strasne rada *14* upa vsechny kamilu, tebe, jessinku666,anulku............prost e vsecxhny ste v poho ne jak van fan -
Re: Re: Re: Ale já
jo nej a jeste se van fan ptaji proc ne van a mil jo???kdyz jsou obe nej kamosky a od te doby pisou i dokonce ze miley je blba *5* -
Re: my
tak to jeeeeee mazéééééééééééééééc -
super
holky, všimly ste si, jak dlouho jsme si tak super nepokecali.. tady na osobnostech to uplně umíralo. jsem ráda, že ste to zrovna vy - fans ASHLEY vy jste nej -
my
my zase o prestavkam tancime jeden tanec na jednu pisen a tanci i kluci nase tridni na druhem stupni je na nas hrda a vsechny ucitelky co nas uci nas chvaly a rikaji ze jsme talentovana tanecne i simpaticka a jazykove nadana trida *15* -
Re: mega zachvat
to je jak my s Kikou(jessinka)dělali sme z vanessy mutanta:-D -
Re: Re: Ale já
MASHLEY - best foreverrrrrrr -
mega zachvat
protoze ten plagat vanessy byl pomalovany mela rohy vypadane zuby velky jazyk a propichnute oci to je upa super fakt mega zachvat *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: vite
jak mi s jessi sme dělali vanessu jako uplnyho mutanta:.-D -
Re: Ale já
haha *15* -
Re: :-DJJ
tak to u nás Drumm and Bass.. kluci jsou an to jak dělaní:-D -
Re: Re: vite
u nas taky i crank it up *14* -
Ale já
Ale já vžicky když se to puští tak si strčím do uší sluchátka a pouštím si bud Ashley nebo Miley ' -
Re: Re: Re: Re: vite
protoze ten plagat vanessy byl pomalovany mela rohy vypadane zuby velky jazyk a propichnute oci to je upa super fakt mega zachvat *15*