Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omajda

Re: Re: Re: vite

a za 2.minuly tyden v patek jsme cela trida vesli do HV a dostaly jsme obr zachvat smichu vite proc????? *1* *15* ale vsichni upa mega vsichni *15*
  • jessinka666

:-DJJ

To u nás ve škole spíš frší HIP HOP !
  • medousssek

Re: Re: Re: vite

supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
  • medousssek

Re: vite

tak to nějak překousni. u nás mají rádi spíš ash, každej říká že má lepší písničky a u nás nachodbě se pořád hraje Its Alright Its OK a party in the USA: nikoho by nenapadlo pustit vanessu
  • omajda

Re: Re: vite

za 1. pani ucitelka rikala ze ji vubec nezna ze ji tam dala jen tak *1* ale z eash zna *14*
  • medousssek

Re: jo

není namyšlená. prostě je táák super herečka, že dokázala zahrát takovou mrchu a nikdo na ní nepoznal, že mrcha neni:-D a takhle se projevuje nej herečka. musí umět záhrat skutečnost
  • omajda

Re: vite

ale to neni vsechno *1* bude to jeste lepsi *1* *15*
  • omajda

vite

vit eze v nasi skole spis maji radi ash nez van???a normalne v HV tam pani ucitelka povesila plagat vanessy a ja vedle neho sedim *16*
  • omajda

jo

jo ja se taky tesim a ash neni namyslena podle me je spis strasne talentovana *14*
  • medousssek

Re: Re: Re: mas pravdu

jjj:-)
  • jessinka666

más pravdu

jO TO NEBYLA ALE JÁ SE NA TU ŠIPKOVOURŮŽENKU TAK STRAŠNĚ TĚŠÍM !Ashley se to moc hodí !!
  • omajda

Re: Re: mas pravdu

jo mas pravdu:-D
  • medousssek

hrad k šipkove ružence

určitě tam nějakej je, ale já žádnej neznám. tak třeba to bude jak hotel tipton - přes počítač a nebo se to bude točit ve studiu a nebo to bude něco jako moderni popelka ta taky nebyla ve staré chtrči a na zámku přece
  • omajda

Re: Vanesa jo to jo

jo je to pravda
  • omajda

Re: Re: Vanessa

jo *1*
  • medousssek

Re: Vanesa jo to jo

jj to je pravdaa
  • medousssek

Re: mas pravdu

určitě tam nějakej je, ale já žádnej neznám. tak třeba to bude jak hotel tipton - přes počítač a nebo se to bude točit ve studiu a nebo to bude něco jako moderni popelka ta taky nebyla ve staré chtrči a na zámku přece
  • jessinka666

Vanesa jo to jo

Jo to jo podlě mně je to taky lepší každý už ví že Vanessa má nahý fotky!
    Ale Ashley tak ať je třeba Ashley fiflena já si to o ní nemyslím a nemusí ju každej srovnávat kvuli tomu že hrála Sharpay v hsm jako to mně štve upa nejvíc !
  • omajda

mas pravdu

holky a je v americe neaky zamej nebo hrad kde by tu ruzenku tocili??? *7*
  • medousssek

Re: Vanessa

ale Vanesa se vlastně už jako prostitutka ukázala, takže to neni žádnám novinka:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit