Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

je

Ashley je nejjjjjjjjjj mam ji hrozně rada je ta neeej best zpěvačka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • ashlinka66

ash

Ashley je ta nej nej zpěvačka, herečka a modelka, mám ju strašně ráda *1* *1*
  • simca2

ujj

jo to je hroznýý a ja uz musím ahoj
  • kamickar

vím

já vím objevuje se tam že se nepodařilo uložit převedený originál já nevím co stím je musím napsat Michale až bude někde online
  • simca2

to

to je divny me se tam vzdycky objevuje no je to napsane na blogu ale vůbec si s tím nevím rady *9*
  • kamickar

fotky

promiň ale mě aky fotky nejdou přidávat a teď dokonce i videa
  • simca2

joooooooo

jooooo ted jsem se dívala to je cele video nejak divne posunute na konci jak zpívaji obe tak Ashley už zpíva sama a ony jsou porad spolu a zpívaji obe *3*
  • simca2

pleas

daz tam i fotky me to nejde ulozit a nevím proc *9*
  • simca2

pleas

daz tam i fotky me to nejde ulozit a nevím proc *9*
  • simca2

to

joooo to se ti seká me to taky dělá mam pomalsi pock fakt to se ti seká
  • kamickar

ale

já ty videa dala teď na blog a poslechni si crank it up Ashley tam jde a nespívá alle přitom to pořád slyším
  • simca2

nemohla

nemohla zpívat na playback to bybylo uplne jako s cdecka ale toto bylo jine *3* *13*
  • simca2

neni

nei to na playback ja jsem je videla a ona tam zpiva na zivo
  • simca2

no

no ted na jednom blogu byli a asi vijdou az zitra ja jsem je videla a byli bozi prosate *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kamickar

videa

už sem je našla byly na ashleytisdale.org Ashley spívá krásně ale je to na playback
  • simca2

na blog

na blog ted posledni dobou chodí moc idi vcera 48 a pred vcerejskem 36 a predpredvcerejskem 51 no vlastn to zacalo od soboty a z po dnesek *14* *14*
  • kamickar

videa

kde sou ty vide??já viděla akorát dvě ještě jak byla hnědovláska a minule z blond
  • simca2

JSI

jsi tu?
  • simca2

objevili

objevily se nová videa jak Ash zpívala na živo crank it up no krása jako uplne jak s cdecka ale na playback to nezpívala ona zpívá tak krásně!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • simca2

Re: ahoj

jj ja Ashley is besst forever!!!!!!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit