-
Re: je
díky moc -
je
je tu nekdo???? -
Je
Ash je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj jjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jj
Ashley je nejlepší -
Re: Re: SOUHLAS??
jasně že souhlasím, ona je nejky z celýho světa:-) -
Re: SOUHLAS??
jo ja jo!!!! *14* *14* -
SOUHLAS??
ASHLEYNKA TISDALE JE NEEEJKYNEEEJKYNEEEJKYNEEEJKY...MÁM JI MOC MOC RÁDA
SOUHLASÍTE?? *7* *1* *14* *14* -
promin
promin ja uz musim pozdejc prijdu jo???dobre jsme si pokecali -
si tu??
si tu ještě -
psi
sou strašně roztomilý když spí ten můj si vždycky lehne na podlahu a natáhne packy to se mi strašně líbí -
jasně
v pondělí přídu domu ve 14:30 a v úterý až 15:30 ale jo snad to budu stíhat musím to všechno dohonit -
jo
jo no *14* ale stejne si myslim ze ja mam celkove krasne obleceni ale ona hezci -
to
to je roztomile!no nas knuci ze spani neco se mu vzdycky zda tak ho musim vzbudit ale vis co je divne???
ze vzdycky je radostny jak blecha kdyz jsem tam a budim ho *14* -
suprový oblečení
jo unich sou suprový oblečení a unás takový normální má to kde kdo -
presne
persne u nas jsou normis ale jejich jsou lepsi *14* -
chrápe
můj pes v noci chrápe on je jak člověk když si du pro jídlo tak de taky pořád chodí semnou a strašně se mazlí s kočkama -
jasně
moc jí to slušelo škoda že tu nejsou takový věci jako u nich viť tam mají krásný oblečení -
jo??
Jo???co dela???no nas pejsek se ma jak v raji porad spijenom kdyz jdeme ven tak se vzbudi a na jidlo to se vzbudi presne v 5 hod. *14* takovy nas *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* haha -
Re: jj
diky ze budes pridavat ja totiz nekdy nestiham a to je v utery a v pondely jinak nikdy mas cas tyto dny??? *7* -
pejsek
dobrý ale v nocui je to snim knevydržení a co tvůj pejsek??jo Maui je roztomilá taky bych takovýho pejska chtěla