-
někdo
je tu někdo -
jj
ahoj já u sem ale blbne mi ne proože je hnusný počasí ak se mi to seká Ash y šaty moc slušely obrázky úžasný -
ahojky
ahojky holky jste tu? *14* -
ashley jenej
holky videli jste ty novy fotky s t akce upa bozi!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* krasny saty ma!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
Ashley
Ashley je skvělá mám jí stranšě moc ráda!
Je 100x lepší než Vanessa Anne Hudgens (podle mně) ale u měn vyhrává Ashley Michelle Tisdale *3*
Miluji Ashley jen škoda že už není brunetka ale i blondýnka jí to sluší :) Fakt boží herečka a hlavně zpěvačka! *1* *14* *3* -
Re: Re: Re: Aoojík
Hej chapejte holky....to jsou staré fotky z roku 2007 ale teď se ukázaly víte?Já se nechcu hádat jen vám to říkám ok pochopte to konečně *3* *3* *4* -
We lowe ash
Ahoj holky jak se máte?Ashley is Best -
Re: Re: Aoojík
cože?ono se objevily další nahé fotky vanessky?? -
Re: Aoojík
já jsem z toho byla nejdřív opět v šoku, ale pak jsem si řekla, že prostě se to k jní akorát tak hodí takže, je to kráva, která si neváží toho, co má, myslím tim fanoušky a slávu! -
Aoojík
Aohojík holky..cu se vás enom zeptat na váš názor..co říkátě tem novým Vanessiným nahým fotkám..??Podle mě to už přehnala..poprvé se tomu dalo rozumět..ale teď..je to porostě k..a týý jo to Ashley je proti ní anděl..:-*muck:-*Ashley -
<3
tady je nudaaaa..holky o čem se budeme bavit sem nikdo nic nenapíše když vidí že se tu nic nedešje... -
lilinQQa
AsHly_tisdalE_VErY_PRettY_AND_good- SInGer
Love_You_AsHlEY_
WOwkY:O**
<<<---MT!!
<3 *14* *3* -
awojik
awojík :) jak je? ASHLEY is The Best :* *14* -
čawky
ahojky holky, jaktože tady nepíšete? -
čavko
ahojik som ashleynka24 new profil *4* -
...
Už se těším na videoklip Masquerade! *14* *14*
Jinak ahojky! *4* -
...
ahoj holky ashley je nej.....a chci vám jen oznámit že jsem noá správkyně ashley tisdale...doufám že vám to newa! -
ahojky
ahojky jak se mate ?? ashleynka is beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeesssstttt!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *4* -
Hlasujte pro Babylove!!
Prosím hlasujte pro Marcelu Juřenovou, admina našeho webu www.michaeljacksonweb.cz Abyste hlasovali, musíte být zaregistrováni na nova.cz a mít vyplněníý profil na nově. Registrace je nahoře napravo. Vyplňte všechny údaje, abyste pak mohli hlasovat. Na email vám přijde potvrzení, abyste aktivovali profil. Až na potvrzení kliknete, můžete hlasovat. Videa najdete tady:
http://snidane.nova.cz/clane k/novinky/michael-jackson-s-this-is -it-vybrali-jsme-pet-finalistu-rozh odnete-o-vitezi.html A hlasuje se v anketě úplně dole!!! pod všemi videi. Máte každý den 1 hlas! Marcelka vás teď potřebuje! -
Re: Re: ...
hele to newm ae bud kulmou a nebo natáčkama ae spíš sem poro tu kulmu!!