-
ja
ja sem taaaaaaaaaaak rada holky mozna me odepise a napsala jsem i s tim dopisem a taky me odepise az ja budu spat logicky to je???ted totiz ashley spinka *14* -
já tu jsem
co? cože no to je super joa mám novou fotku -
holky
holky jaaaaaaaaa si pisu s ASHLEY *14* *14* -
ahojik
sem tu a vy??? -
já tu jsem
ahojky já jsem tu jinak ashley is best! -
jetu nekdo?
ahoj lidi jste tu nekdo online??? -
....
marky ae facebook mám správnej! -
...
ahoj hele jak je stránka na twiteru????pls odepis jak je tam ashle\? -
....
jj pap!!já tady potom už asi nebudu páč pujdem tatkovi na narozky!pap! -
ja
ja jdu na obed tak za 45 min papa -
tady
tady chodí hodně lidí aspon se tu o necem baví no je pravda že na van dikizi je to skorem to same ale vetsinou je to same ahoj jak se mas a tak vs? *4* -
třeba
třeba ja nevím *4* -
...
já se jako omluvila i na dizkuzi van a taky se tam nudí páč tam taky nikdo nechodí jako sem!mno o čem se budeme bavit? -
není
není za co to byla malickost -
Re: jo
díky marky!! *9* *4* *16* *8* -
jo
jo ona má pravdu ona otom jeste nevěděla ja jsem ji to řekla až potom klidně se podívej vždyt jsme se o tom mluvili celou dobu a ty hned nemusis vyvadet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *16* -
Re: ??????????????
promin ae já o té dohodě nevědě já na vaši dizkuzi nechodím tak jak sem toasi měla vědět!???no a když už sme u toho!-už jí říkám normálně van takže newm ocoti jde ty kdybs o něčem něvěděla taky by se ti nelíbilo kdyby na tebe zařal někdo řvat co? -
??????????????
ZASE STE PORUŠILY DOHODU(S KTEROU JÁ SEM NESOUHLASILA ALE HOLKY JO)!!!!!!!!ZASE ŘIKÁTE LOCHNESSKA TAKŽE DĚTE DO PRDELE S ŇÁKOU DOHODOU A SERU VÁM NA TO!!!!!!! -
Re: ...
ZASE STE PORUŠILI DOHODU PÍČI!! -
Re: ...
by mě zajímalo kdo je vanvaneh *15* *15* *15* já znam jenom vananneh