Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicky0012

Re: Re: Re: new foto

jj už to vidim jj je krásná!
  • vanessavk

No ja už... už idem teda, ideme na profil mojej kamííí budeme tam na chvilku potom ideme urobiť profi ldalšej kamíí takže(ja neviem prečo to tu stále píšem *1* ) jej profil: cmuk-vanesska-cmuk
    a možno urobíme ten profi lpre našu kamíi ale moc sa nám nechce tak papa *3*
  • vanessavk

Re: Re: new foto

ahah tak možno potom bude ash! *4*
  • nicky0012

Re: new foto

já tam vidím van!
  • vanessavk

new foto

mám new foto ash prettím som mala so van a stale som mala so miley a mam peknýu obrázok? *7* *7* *7* *7*
  • nicky0012

..

j chápu!
  • simca2

JJ

jo pravdu mas rekli jsme si to al ted jsem zjistila že je to lpší ja jsem vavrhla že budem dělat jakoby žadna vanessa neexistovalala u nas a u nich ash a oni souhlasili dik že jsi to pochopila je to lepsi ja jsem ukoncila mír protože vsichni chodily k vanesse a druzí zase k Ash jako van fan k Ash a to bylo takový divny
  • nicky0012

..

aha no tak dobře no tak bude taky nir i se mnou jo fan van!no ae nyrky ještš ae myslim někdo navrhl už dávno mír a my řekly že ne páš sme si řekly že snimy už si nikdy mír nedáme to je ejdno!tak jáuž nebudu na van nadávat ae fans van na ash taky ne ju?
  • simca2

CAW

AHOJ
  • vanessavk

ahoj

ahoj simco(marketo)
  • simca2

tak co

tak co nejmín jen ja jsem udělala takový mír rotože oni to tam moc přeháněli nadávkami na Ash nevadilo by mě trřba kdyby někdy srovnali ash s van ale oni ponižovali vsehno co se tycilo asH VIS?
  • simca2

no

no to máš pravdu ale any ostatní to dodržujou až n as vananneh!
  • nicky0012

...

no právě když je strašná vanvaneh nat proč bych nemohla bejt strašná já já vim že už mužou bejt v poho are ta vanvaneh všdchno zkasí a když ona bude hnusná na ash já budu hnusná na lochnessku\!!
  • simca2

si

si tu? ja nechci rozkazovat
  • simca2

ja vím

já vím al iny nám to oplaácý když vidi že mi pomlouváme vanessu a tak oni zas ash *9*
  • simca2

já mám na stopro Ashley miley taky dobrá *4* a co teda nebudem tu pomlouvat vanessu holky z dikize van jsou v poho az na vanennah ta je hrozná
  • nicky0012

...

jo?já nechodím na dizkuzi lochnessky takže mě to nezajímá a oni určitě budou ash pomlouvat mě je to jedno já si mužu pomlovat lochnessku(když ju nesnášim)!! *15* *16* *8*
  • nicky0012

...

obě stejně obě sjou originální a v něčem nejlepší!!ae otázka koho nesnášíš byla ba lehčí!no já nesnášim lochnessku a emicu opicu(watson)....no ae ash a miley jsou prostě jedničky a co ty?
  • simca2

jj

jo mas pravdu to je fakt divný ale já jsem slíbila holkám s diskuze že tu nebudem pomlouvat vanessu a oni že taky ne Ash nevím jaky mas nazor ale.. ja nevím *4*
  • simca2

koho

koho más radsi Ash nebo miley? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit