Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicky0012

...

jj přesně ash je prostě nejlepší!!a má ty nejlepší videoklipy prostě o něčem né jak lochnesska se houpe na lustru chacha!!
  • simca2

no

no ja poprvý jak jsem viděla fotku a to video jak tam mluvila jsem si řekla ale ta je pitomě nalíčená ale na tich fotkách to vypadalo dobře ja jsem si akorát říkala proc tam je ten anděl ale když jsem viděla ten videoklip tak jsem k tomu neměla slov prostě best!!!!!ano ukazala tělo chtěla bych ýt jako ona!!! *3* *4* *14* *14* *14*
  • nicky0012

...

jj to zná fdobře jako podle pravdy já když poprvý viděla ty fotky stemi křídly a tak...myslela jsem si že tam vypadá jak k*rva...a jakou měla pozu a tak ae když sem viděla en videoklip tak jem prostě nemohla byl užasnej a ash tam ukázala svoji užasnou postavu chtela bych bát jako ona!
  • simca2

ao

ano ja jo? a ty?
  • nicky0012

,,,

sy tu marky?
  • simca2

no ja nevím třeba

no ja nevím treba ten videoklip a potom ja ta m byla onlečená a tak co?
  • nicky0012

...

ahoj hoky jaký je tema?nic moc se tu neděje měli bychom stím neco děalt!takhle ash nikdy nepujde nahoru musíme nahodit nějáký téma!
  • simca2

CAW

caw jak je? jsi tu? *4*
  • blond nebo hneda?

ash je zase blond....jak ji to vice slusi z blond nebo s hnedou hrivou?
  • simca2

wow

woooooooooooow to nvm dobre
  • medousssek

roku 2008

víte že roku 2008 Maui vyhrála nejhezčí pes v Hollywooodu:-) Mileyin jorkšír byl na 6. místě a Mauinka byla na prvním:-)
  • medousssek

Re: ona

jj přesně tak, zachvilku Marta klesne a bude to b klíídku
  • medousssek

Re: ach ne

Kiki, je to v poho. Marta Jandová zachvilku klesne a Ashley si vede celkem dobře
  • ona

ona je ze superstar za 1. klesne a za 2. ona si to zaslouzi! *3*
  • nicky0012

Re: icq ale neviem či prave

icq v usa nemají mno nechci ti brát iluze ae je to tak!!a jinak mám ash youtube a tam je pravá mnl a je super až na to že tam moc často nechodí a ještě mi neodepsala a psala jsem jí holky i o tom dopisu!!!jo tak snad si to přečte§ae na její profil chodí hrozně moc lidí a píše tak\!tak newm!
  • jessinka666

ach ne

Proč Ashley předběhla náká Marta Jandová!
    Ashley nák klesá !To se nesmí stát !
  • ashleynka24

Re: ahoj

aha škoda že už ideš papa
  • ahoj

ahoj to jsem jeste ja muzes mi rakat marketa ja se jmenuji Marketa vis???tak me tak rikej no tak ja jdu jenom sem ti to chtela rict tak papa *3*
  • simca2

super

super a dik! *4*
  • ashleynka24

blog

máte krásny blog! moc krásny a zapísala som sa *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit