-
Re: nechces
zapišem. sorry že som tu chvilu nebola hladala som si niaku pesničku od ash aby som ju mohla počúvať -
nechces
nechces se prihlasit na fanlisting ashley???to znamena jestli mas rada ashley je to na nasem blogu www.ashley4-is-best.blog.cz
to tam uvidis:-D staci jenom jmeno ale jestli mas blog tak i blog ale ten nemusi byt a email taky ne diky *4* -
ashley
ashley ma vzdy nej videa ze jo???
ashley is best!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: a
aj mne *14* *14* *14* *14* všetko *14* *14* *14* a tiež ten anjel. *4* -
a
a co se ti na nem nejvic libilo na tom nvym videoklipu Crank It Up?
me vsechno ale hlavne ten andel *14* -
Re: videla
ano je krásny *14* *14* *14* -
icq ale neviem či prave
hele simčo chceš icq ash? ja ho mam ale ešte som si s nou nepísala ak ho chceš napiš mi vzkaz *3* -
videla
videla jsi ten novy videoklip ashley??? -
ano
ano *4* -
a
a si tu ty??? -
jo
jo budem ale to jsme davno ne??? *4* -
jo
jo sem tu *14* -
simco2
ahoj simco si tu? ashley is best forewer tlatí mucq mucq cmuk cmuk a simco budeme kámošky? *7* cmuk ashleynka zaltííí *4* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* -
jo
jo ashley je nej is best *14* *14* a si tu??? *7* *14* -
:-)
Ahoooj, moc se omlouvám, že jse tu tááámk dlouho nebyla, ale já tu vvlastně byla - každý den akorát jsem nic nenapsala, protože tahle konverzace trošku klesá - tím chci říct, že jž to není jako dřív. Myslím, že když tu každý den něco o Ashley napíšu, zase see to tu rozjede:-) Teda doufám, tak se ke mě přidejte:-) ASHLEY IS BSET FOREVER -
ty jsi
ty jsi uz psala ashley????supeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr rrrrr *14* *14* -
ty
ty ses uzasna vis o tom????fakt super ja uz sem byla pryc kdyz jsi ty odpovedela tak ale ses dobra dneska tady jsem tak dyztak napiste prijdu rada na diskuzi papa a nicky ses boziiiiiiiiiiiii *14* *14* -
...
hurááá iudělala sem sama ceou stránku to se ještě nikomu nepodařilo!!sem dobrá!jo podpořím ash ve sledovanosti! -
...
kromě mě! -
...
asi není online žasdný fans ash že sem nikdo nepíše!