-
jj
jj docela to ujde !!!takže suuuuuper a txy *4* -
no taaaaaaaaak
no ttaaaaaaaaaak treba o novym videoklipu crank it up! *14* -
ja
jaaaaaaaaaaaaaaaa jak se mas???? -
o
o čem se tady bavíte bo jaky je téma !!!!!!!!!tady je nuuuuuuuuda *7* -
aj
ahooooooooooj jwe tady někdo ash je best *10* *3* -
jojo
jojo promin ja sem si delala skolu a jak se mas teda mate???? -
...
halooooo je tu někdo????já se tu hrozně nudííím!marky\???si říkala že tu budeš! -
rttrh
heyyy jako holky já vždycky přidám fotky a nikdy se mi neukážou já se na to vy*ery!! -
plsssssssssss
plssssssss podivate se na nas blog???pls je to o ashley a chtela bych slyset vas nazor jaky je a tak.........prosim
www.ashley4-is-best.blog.cz jesste jednou dekuji ze se kouknete
moc bych si prala aby tam nekdo chodil pravidelne a dival se na Ashley novinky o ash a tak a dozvedel se o ash mocinky nejvic:-D tak jeste za vsechny adminky DEKUJI
kdo se podiva na muj blog tak napiste treba tady nebo na tom blogu jestli se vam libi a jestli na nej budete chodit neeeeeeeee kazdy den jenom aspon nekdy se neco dozvedet o ashley DIKY :-) *4* *14* *3* *14* A TAKE BYCH CHTELA RICT TEDA ZE MOCINKY DEKUJI PAPA *3* *14* *14* *4* -
simca2
přesně marta je v porotě nej ale holky kde ste viděli crank it up kam se na něj mám podívat já už sem ho viděla ale nějak sekaně -
MARTA
marta si to zaslouží v porotě je nej!!
ale ashley je jeste lepsí!!!!!!!!! *14* -
Jé
Jé Ash je blondýna *14* to s emi líbí 100x víc,ale škoda že si je pak zas obarví -
Crank It Up
Jééé ten videoklipp jee božíí:-* -
Crank It Up - Dokonalost
Už jsem viděla Crnk It Up, skvělý videoklip!
A teď se snažte ať Ash předběhne Martu Jandovou, Ash je stokrát lepší *14* ! -
no
noto asi ne protoze tam ashley hrat asi nebude ale asi je to kvuli tomu ze bude natacet tu ruzenku a kvuli crank it up -
simca2
jo přesně máš pravdu akorát si mysli jestli si je taky neobarvila kvůli filmu high school musical kterého se bude natáčet čtvrtá řada -
Už zítra!
Už zítra premiéra novýho klipu CRANK IT UP!!! *1* -
Re: takkkkkk
ano
mocinky
switch
ano
picture this -
Re: Vzkaz fanouškům
já se taky ostříhala a říkala jsem si že si to už echám řekla jsem to celé mé rodině a ted si nechávám dlouhé vlasy tak berte to tak ...věci se mění... -
sonc
Ahojte jestli někdo máte zájem tak se přihlaste u mě na blogu je sonc
http://miley-1cyrus.blog.cz /0910/sonc#pridat-komentar