-
emilyamiley6
ahojky! ja som emilyamiley6 takže si ma pridajte. zabudla som heslo ale mám ho kdesi napísané a nechcem isť preto lebo sa mi nechce xD ale aj tak som chcela new profil *15* *15* *15* -
Re: ale
Taky jsem slyšela, že je to kvůli filmu, podle mě jí stejně víc sluší ty hnědé vlasy *14* *14* -
Re: VNP?
teprv bude to v kine -
ale
ale ty asi nevis ze to delala kvuli filmu sipkova ruzenka?????ona ten film bude natacet a napsala na twitteru ze si je ihned zmeni po nataceni chapes???? *7* *4* -
Vzkaz fanouškům
Takže bych ráda napsala všem fanuškum Ashley. Když jsem si přečetla novinku na její stránce, že je zase blondýna měla by si sama ujastnit co vlastně chce, ptž ve všech rozhovorech říkala, že už nikdy nechce být sladká blondýna a že teďkase přikloní ke své hnědé barve jako sexy bruneta... Chapete to?? Nejdřív řekne, e už necche být blondýna a teď se přebarví. Tak si ujasněte jaká ona vlastně je. Toť vše. -
jeej
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ahooooojjjjjjjjjjkkkkkkkyyyyy
ahojky holky možná že sy mě už nepamatujete ale já vůbec nemám čas nojinak jak se máte já suprově no jak sem se dívala tak ashley je 1 v top 10 to je krásný ale jsem tu jenom na chvylku... *4* -
n
jo jo přesně ona je suprová už se moc těšim na její new videoklip -
VNP?
Vetřelci na půdě už byli v kině nebo teprv budou? *7* *14* -
prene
presne muj nazor je stejny ashley is best!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
jas
jasně oba dva má uplně překrásný jo a ještě sem chtěla napsat že můžeme bejt rádi že je ashley na pátým místě protože je skvělí vědět že ju tolik suprovejch lidí kteří fanděj ashley a je uplně jedno kolikátá je v pořadí v tabulce hlavní jak to cítíme my. -
no
no ja mam mazlicka pjska zlatyho retryvra a jmenuje se caesar a ashley ma vsechny pine krsne
ashley je nej -
takkkkk
jo ashley je suprová jo a zvířátko mám křečka a pejsky a ashley písničky jsou všechny suprový -
takkkkkk
taaaaaaaaaaaaaak treba:
mate radi ashley????
jakmoc???
jaka pisen se vam nejvic libi????od ashley
mate zviratko???
jake????jestli nemate tak neva
nej film????
budete drzet palce nicky0012????ja jo teda!:-)
no tak koncim:-)
papa:-) *4* -
jo je
jo je to je skoda jak se mate???? *7* dame si otazky???? *7* *4* -
Re: ahhhhhhhhhho
Ahojky všichni, poslední dobou je tu nějak mrtvo. -
Re: Re: ja
Kristepane tak se to někdy píše česky. -
Re: ja
Ty vole jakej dýdžej??? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* TO SE PÍŠE DJ TY PAKO!!! *15* *15* *15* *15* *15* -
ahhhhhhhhhho
ahojky *4* -
Re: My Blogííís ;-)
máš moc hezkje blog.
ASHLEY IS BEST FOREVER