-
aaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa vite cceho se nejvic bojim holky???
ze ji to nedojde ten dopis *9* *9* -
Re: kristy
no ja to psala ze kajuska4(hnusna) dome tlacila a porad dorazela vis a ja ji nechtrela sklamat ale ted sem pridala naplynu -
kristy
kristy???proc vlastne predstirala ze melas rada lochnessuVanessu???promin ze se vyptavam jenom sem zvedava!!! *4* promin -
Re: Kolik ti je let????
a muzu se zeptat kolik ti je let??? -
supeeeeeeeer
suuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeer dobry napad kami *14* -
Re: jo
tak dobre budeme rikat lochnessaVanessa -
Re: ja tyky
no prave ashleynka je hodna doopravdy a hrat zlou tak to je umeni no -
jo
jo to je lepsi lochnessaVanessa mnohem lepsi!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* -
Re: lochnessa
tak jo to je taky dobrej napad aby kazdeho napadlo ze to je vanessa tak ja hovorim áno a ty???marketo -
ja tyky
ja taky kdyz sem se divala na HSM2 tak my s ni bylo spatne fakt ale!!!!!!!!!!!!!takova hnuska teda holky ASHLEYNKA ma vetsi talent hrat hodnou dokaze kazdy ale zlou ne to je doopravdicke umeni!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
lochnessa
holky co kdyby sme neříkaly lochnessa ale lochnessaVanessa?? -
Re: Ashleynka
noto ja taky ne a docetla si se doufam ze sem jenom predstirala zemam rada lochnessu?jinak ja mela rada ashleynku porad -
Re: jo
jo vim to -
Ashleynka
shleynka je nejky strašně moc jí mám ráda nedokážu si představit mít ráda lochnessu -
jo
jo vim a ashley je tam skvela a ty kristy to vis????ale nezpiva tam nahodou vsechny????jako pisnicky *7* -
Re: písničky
fakt no jo mas pravdu ze me to nedoslo -
Re: takze
jo -
Re: lochnessa
jj rikam na to ze je to dost dobrej napad a navim lochnessa je prisera a vanessa je taky prosera tak ze ja hovorim áno -
takze
takze super!!!!!!!!!!!!lochnessa *1* a Ashleynka -
písničky
já takly protože Ashley má úžesný hlas díváš se na phineas a ferb??já jo a víž že tu jejich sestru mluví Ashley a spívá taky některý písničky