Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aakristina

Re: kajuska

jo ja vim je to krawa hrozna at si pise onekom jinym tyhle humusi *16* *10* *8* *13* *5* *9* *9* *9*
  • kamickar

blbky

holky oni sou blbky i stou jejich VRTAPKOU,holky chtělo by to jinou přezdívku tahle je už moc okoukaná
  • kamickar

kajuska

to je ale kráva já si to teď četla nenáším VTRAPKU!!!!!!Ashleynka je nejlepší mucq,Ashley is best,best,best and best
  • aakristina

Re: JJ

jo jeto hnusny minule tam mela at vsichni i z ashley a z miley chcineme ale ja miley moc nemam rada to ja mam rada ashley
  • simca2

DRŽÍM

jj držím palce nicky!!! *4* *5*
  • simca2

JJ

JO JA JSEM SI CETLA HNUS! *9*
  • aakristina

Re: ahojík

mmi si zrovna povidame o tomjak je ashleynka krasna a vanessi fanousci jaky jsou hnusny ale to neni zdaleka vsetko
  • aakristina

holky

jo a holky prectete si co ma o nas kajuska4(hnusna) napsano dole omne to je hnusny ja ju nesnasom
  • kamickar

ahojík

ahojík holky o čem si povídáte??jaké je téma Markét 3.října je kásting v Brně a 4. pak v Bartislavě budu držet Nicky pěstí aby postoupila dál
  • aakristina

Re: JO

ja vim oni jsou ulahany jak kdyz tiskne to ja uz davno neresim protoze kdybych to mela resit tak mam hlavu jak fotbalovy mic ja nelzu me je 14 a bude mi 15 a to mi je porad a ne jednou 20 pak 15 a nakonec 100 *1*
  • aakristina

mucq

ashleynka tisdale best forever mucq *14* *14* *4*
  • simca2

JO

JO A JEDNOU TAM MELA ZE MA 20 LET A TO SAMÉ I TA VANANNEH TA MELA PREDTÍM ŽE MÁ DVANÁCT A JEDNOU MĚ NAPSLA ŽE JE STARSI NEZ JA JA JSEM SE ODÍVALA NA JEJÍ PROFIL A MĚLA TAM 15 LET!! *1*
  • aakristina

Re: jo

jj
  • simca2

jo

jo no ve stejny den jak mas ty narozky se narodila nase sestrenice! *3*
    ASHLEY IS BEST!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • aakristina

Re: never

never kajusce4(hnusny) vnicem me lhala ona totis jeste kdyz sme se bavili tak mi rikala ze ji bude 15 ale az v prosimci a tem mi rika ze ji je 16 ale nini to pravda protoze ona jenom che bejt starsi nez ja
  • simca2

Re: Re: TAKY

neres je oni akorát když poznají že tě to stve tak toho nenechají nvsímej si jich a za nedlouho odejdou *3*
  • aakristina

Re: ne

jo ja vim no no to taky nevim proc sem spravce ten zrovna ale to je jedno asi ze sem vic jak 90 dni fanousek a mam to tu okoukane a stejne mi bude 13.rijna 15 takze je to vlastne jedno *4*
  • aakristina

Re: TAKY

a klido at vanessi fanousci sem lezou ale jakmile napisou neco o ashleynce zliho tak uvidi jak sem zla ja
  • simca2

ne

ne o to mě nejde jestli máš rada lidsan ale jen kdyz je to od 15 tak proc ses správce vis?
  • aakristina

Re: AHA

no to taky nevim protze se muze az od 15 ale neboj ja mam stejne radsi nase slunisko ashleynku a lindasy mam jenom strosku rada

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit