-
TAKY
TAKY ŽE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *5* *13* -
joa nepiste
joa nepiste na diskuzi k vanesse protoze ji tim pridavame vic prispevku a ja kvanesse uz ani nedejchnu fujjj jenom k nasemu slunisku a ted sme unej a vanessa na ashleynku nema ve vice vecech!!!! -
AHA
AHA MOHLA BYCH SE ZEPTAT PROC JSI SPRÁVCEM LIDSAN KDYŽ MAS 14? -
Re: ja asi vim
ja asi vim proc se to odesila vickrat protoze kdyz kliknete na odeslat vzdyz jednou a nejdeto tak se na to klikne jeste jednou a pakse to tam odesle tolikrat kolikrat ste na to klikli me se to taky stlo -
AHA
AHA *1* -
Re: AHA
*1* to uz jsem napsala ze mi dve no to je jedno *1* *3* -
AHA
AHA A JA JSEM TU KAMI AHOJ *4* -
Re: ASHLEY
presne tak ashleynka je best forever(nejlepsi navzdy)mucq *4* *14* *14* *4* -
Re: někdo
jj sme tu mi simca2 a ja aakristina *4* jinak ahoj -
ASHLEY
ASLEY JE NEJJJJJJJ PROSTĚ NA NI NIKDO NEMÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
někdo
je tu někdo??? -
Re: jj
ja vim no ja taky mela slepici mozek ale kajuska4(hnusna) ona me proste jakoby ovlivnila na vanessu vis to sesekarolina sice ma rada vanessu ale nezneuzivame tak jeste rikala kristi spis mej rada toho koho mas opravdu a ne toho koho si nutis no tak sem mela rada popravde ashleynku *4* -
jj
jo jenže proc?sto delala to uz zrovna smohla jit k nám? -
jo vsichni se hrabou k rozumu ale kajuska4(hnusna) a spol. ty se knemu nidkdy nedohrabou natomaji moc lepisi mozek vis *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: jako
ne ja sem to jenom delala to se zeptej klido vsech mich kamosek treba sesekaroliny ja sem se ji sverila ale pak sem vydela tech skandalu a prestela sem to delat jinak ja mam celej zivot rada shley to se ji klido zeptej a taky mi to vadilo o ashleynce psat takove veci hnusne -
jj
jo druha kdo zmenila nazor ale ted nevím jaka uz si nepamatuju -
jako
jao ze tys delala ze mas radavanesus? podle mě ne protože s tam byla hodně dlouho ale asis uvedomila ze ma vanessa tolik průserů ale ja nevím nebo jak to je? -
jo presne tak mas pravdu a oni me nenechaji zit ja si zmenim nazor a provni co udelala bylo to ze name spustili sproste je to muj zivot tak at se mi do nej neserou *16* -
jj
jjo no tak jsem to chtěla ricz sprosté a kvůli každé krvině se hádají a ja nekdy taky ale ne kvůli takovým kravinám jako oni a ano kazdy ma jiny nazor oni maji radi tu lochnessku a my krasnou ashleynku!! *14* -
Re: sorry
jo vidim jak to tam je hodnekrat no ale nevadi a prej kajuska4(hnusna) rikala ze jenom delala ze ma rada vanessu aleja to nedelam ze mam rada ashleynku to slibuju *14*