Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

ja

ja si myslim ze scoot je hezci nez jared a ashley sama rikala ze ji ochrani v nouzi a je silny pomocnik hodny a mily a take dodala a sexi!!! *1* *1* *1* ze je vtipny a zabavny dokaze se s nim v klidu komunikovat a to je dobre rika ashley!!!!! *1* *1* *1* *1*
  • kamickar

Scott jasně

jasně že Scott sice je větší než Ash ale hlavní je že se mají rádi
  • simca2

taaaaaaaak

taaaaaaaak uz ji mam ja sem totiz ani nevedela ze tady je to je fakt velka chyba!!!!!!!!!!!!!!jsem taaaaak pitoma!!!!!! *9*
  • simca2

jo a dik za radu

jo a dik za radu *4* *4*
  • simca2

ohhhhhhhhh

ohhhhhhhhhhhhhh ja jeste ne!!!!!!!!!to je chyba jdu to napravit hned sem spatky!!!!
  • simca2

jo

jo ja sem si to rikala milionkrat byla sem natesena ale musim rict ze se kni vic hodil scoot a tobe???
  • kamickar

jméno

její jméno se píše Jennifer se tady podívej dej si sem Jennifer Tisdale a ono se ti zobrazí já sem v jejím fanklubu
  • simca2

ja

ja vubec nvm aby sme nemeli totiz chybu na nasem dokonalem blogu!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kamickar

svatba

neříkala sis někdy jak by to bylo kdyby si Ash vzala Jareda??já teda jo
  • simca2

a

a jak se pise jmeno sestry ashley nicky001 tvrdi jenuifer ty zas jak ja sem si myslela pred tim ze jeniffer tak jak??? *7*
    ted si nvm rady *9* poradis? *7*
  • simca2

ze

ze jo???mas pravdu kdyz byla blod *4*
  • kamickar

podoba

no sou si podobný když byla Ashley ještě blondýnka tak si byly trochu podobný ale teď vůbec ne
  • simca2

ale

ale ted fakt nvm
  • simca2

jo

jo trochu jsou rozmazane *9* ale nevadi *4*
  • kamickar

jj

jj jasně taky doufám že budou fotky sté oslavy narozenin škoda že nejsou víc fotek ze svatby Jennifer ale ani moc vydět ty fotky nejsou sou takové rozmazané
  • simca2

je

je tu nekdo, kami si tu?? *7*
  • simca2

no

no ale ja si myslim ze jenuifer neni moc podobna ashley nebo vlastne naopak ze ashley neni na jenuifer podobna me to aspon tak pripada *7*
    ale ashley and jenuifer are best!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
  • simca2

urco

urco budou moc pekne a ashley jenuifer tam budou vypadat skvele urco *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

uz

uz se tesim jak budou fotky ste oslavy a ty???
  • simca2

a

a ty???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit