-
ano
ano ja sem tu a je modelka!!!!!!!! -
ahojík
ahojík je tu někdo??? -
jo
vow doufam ze budou hodne stesticka jenuifer!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
ashley tisdale is best!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
....
aahhopookjky ted má ash sestra jenuifer narozky jeee tak všechno nej doufám ýe budou fotky z jejich narozek kde ash určo nebude chybět!! -
no
no super ja mam taky miley rada ale ashley je lepsi kazdy mame radi nekoho jineho tak to napis na miley a hillary nez na ashley kdyz ji nesnasi jo???? -
hih..
Coze takova hnusna megera?no fuj to uz je lepsi ta miley nebo hilary *14* *14* -
jo
jo www.fanpop.cz tam je to hned ty prvni je tam spolecna fotka a potom dalsi dyztak ti to poslu zitra -
jo
jo vim ale promin ja ti to poslu zitra ale jestli to chces hned tak se podivej na stranky......pockej ja ti to napisu!!!a si tu?? -
...
jj bylo by to hezký kdyby se ash se scotem vzali no!a díky že mi ty fotky pošleš!muj mail víš ne?? -
jsi tu??
jsi tu????kami??? *7*
ja sem tady nebyla ze jsem na nas blog pridavala tu svadbu vis??? *7* *7*
si tu teda??? *7*
ASHLEY TISDALE JE NEJ IS BEST!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
jennifer
jennifer tam vypadala uzasne a ashly tam mela krasne saty a jak chytila tu kytici treba doopravdy jse vezmou se scootem co myslite??? *7* *1* -
ja
ja sem to nepsala fakt slibuji jo a poslu a kami si tu??? *7* -
..
ahoj holky to že ash kleslasi napslaa ty marky bo ne??no víš já si mylím že ne ae jastli to udělaly van fans tak už jsou trapní!a jinak pošlete mi pls fotky ash ze svatby jeniffer na muj mail děkuju mooc!!/ -
ahojík
ahojík jak se máš -
ahoj
ahoj uz sem tu -
šaty
měla takový býlý šaty měby strašně zajímalo jak by Ash vypadala kdyby se nerozešla s Jaredem a vzala si ho to by mě fakt zajímalo jaký by měla šaty určo krásný -
fakt?
fakt no to je supr!!! *14* *14* *14* -
svatba
ahoj už je pár dfotek ze svatby Jennifer moc to tam Ashley sluší dokonce chytla i kytice -
ahoj
už sem tu předchvíly sem dorazila domů co probíráme??? -
ahojte
ahojte konecne jsou od ashley paparazzi vipada tam skvele upa bozi!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
JE TU NEKDO??? *7*