-
..
jj a muj mail je nicky0012@seznam.cz jo napiš mi to díík! -
jaky
jak yje tvuj mail???pls *3* -
JA TI NECO POSLU PLS
ja ti nec poslu na mail jak yje tvuj mail pls souvisy to s ashley a miley poslala me to faninka van
sak uvidis -
noooooo
nooooooooo supr ted me napsala vaninka van ze sem srab ale ja tam nepolezu kaslu na to !!!!!!!!!!! *10* musim se uklidnit podme s bavit o ashley
ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
no
no to mas dobry ja cekam jak me to napise mas moc preplnene vzkazy vsechny vymas!!!!!to fakt bych nesnesla *4* *1* *1* -
..
jj já taky newm jak se to píše mno ae vim co myslíš\!!!ae newa co myslíš ty vzkazy já takový žádný nemám!! -
jo
jo dik a mam mobil sonny......ted si nevzpomenu jak je to dal ale sonny a nvm jak se to pise vis???ale ja to ctu sonny erixon ale nvm jestli to ctu dobre vis ja sem totiz mela nokii -
no
no vis co se mi povedlo vis jak nektere vzkazy jsou kratke a daji se precist bez otevreni na osobnostech???no tak ja sem tech vzazu nazbirala 130 dobry ne?? *1* *1* *1* -
...
asi tak nějak marky ted si jim to nandala! -
...
jj oni sou upa zákeřní já techápu víš co vubec tam nelez hele nestojí ti to za to jejich dizkuze je posraná a prokletá...a oni radši pomlučím mno...anjakej máš mobil??já budu mít LG cookie! -
ja nechapu
ja nechapu jak nekdo nemuze mit rad ashley vzdyt je uplne skvela a nema ani chybycku jako nekdo ze jo vanessko??? *1* *1* *1* ne dlam si srandu van fan by se nastvali a my nechcem na diskuzi ash stado buvolu ze ne??? *1* -
jo???
jo ja mam ted novy *4* a ma tam vsechny -
proste
proste ja sem se sla podivat na van diskuzi jenom podivat a jedna holka se ptala jak se urcuji TOP osobnosti ja sem ji normalne odpovedela a oni my zacali nadavat co tam lezu ja sem tam nemela ani odpovidat!!!!myslela sem to dobre -
....
ahooj hoélky tak co jaký je téma vidím že tu máme nový přírustek ahoj niko já jsem nicky (to máme podobný jména)no a já mám v mobilu asi 15 písniček od ash ae budu mít new mobil a tam si dám celý cd headstrong a GP!!už se tešííím... -
ste tu???
ste tu??? *7* -
any
any a taky si myslim ze se ji moc povedl ten novy shoot je krasny a stim lizatkem jeste lepsi proste s temi vlasy vypada cool!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
si tu???
si tu????nicky??? -
thenicky-nicky
nicky aneta me uz rikala kolik ma pisnicek v mobilu od ashley a kolik ty???
ja plno, cele jeji album GP a H. *4* -
jo
jo nebudeme jejich vec a jejich problem straci kamarady a taky van fanousky!!!! -
markii
Jojojo já taky u pár písniček nevěděla že to zpívá ona..upa mě o překvpiloo *4*