-
joooooo
joooooooo presne vitej *1* *1* *1* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
ja
ja bydlim ve zline a papa dyztak nekdy jindy *4* -
...
jj děkuju já se jmenuju nicola a ty?? -
....
hele já se budu muset jít šprtat jo do matiky fyziky a ajiny tak papa! -
Ahoj
Ahoj jakse menuješ?vitej unas. -
....
kde bydlíš já ve znojimě!!!škoda že ash nepřijede do čr a nej by bylo kdyby přijeůa do znojma ae ona ani newí že znojmo existuje ae newa! -
...
jj přesně!!! -
jojo
jojo sem tu -
jo
jo a ten jeji cerny pasek uplne to ozivila!!!! *14* *14* *14* -
....
jsi tu marky?? -
šaty
jj ty šaty jsou užasný modrá ji fakt sekna ještě když je dobře opálená a navíc hnědá k modrý se hodí a ashley ty šaty uplně oživily!a měla tam i krásný učes být modní policii dám jí určitě palec nahoru nojono naše ashley je prostě nejlepší ve všem hraní,zpívání,moda,vkus...prost ě ve všem! -
.-.....
jj přesně já bych si sní chtela volat a aby mě brala na svoje koncerty a tak prostě božííííí nio ae o tgom mužeme asi jen asnít přidala jsem si ji na skype jak tu naspla jedna holky pročetla jsem skoro celopu dizkuzi! a jj na ash písničky se dá tancovat ale na ty vanessininý ne nemám ji vubec ráda!!!její zpěv my příjde moc uknouraný a texty jsou o ničem sož u ash se říct nedá je vyjímečná!!!prostě nejlepší!.. -
si tu???
si tu????niko??? *7*
ashley is best!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jaky
jaky mas nazor na ty saty v emmy nebo jak se to pise???? *7* -
jj
jj je mi 12 a ash bych chtěla být hrozně moc kámoška aspon přes icq nebo ja nevím *14* *14* *14* *14* -
je
je prostě boží krasné písnicky člověk si unich rád za tančí což u vanessy nejde bléééé *10* a neviděla jsem ji este na žívo vůbec a le chtěla bych moc !!!!! *14* *14* *14* -
<3
jo no to já taky newm ale já si prvně myslela že jsi simona haha *15* *15* no dobře marky a co jaký máš ty názor na ash!?? -
....
jo a kolik ti je mě je 16!!!
a tobě??....mno já mám ashley stráááášně ráda páč je upa užasná!!!nejlepší mám ji moc ráda chci bát její kamarádka viděl někdo zvás ash na vlastní oči???já ještě ne!(myslim na živo)!! -
ja
ja se jmenuju markéta nevím proc jsem si dala přezdívku simca2 *15* -
...
jj jsem!no já se jmenuju Nicola ale říkejte mi Nico!!jo a jak se jmenuješ ty??