-
jo
jo papa a proc by to vadilo zitra!!!!papa *14* *3* *3* -
jo
jo ja taky bych radsi byla anglicankamnebo americanka ne ceska protoze cesko je zapadakov ashley ani nevi ze cesko existuje!!!! *9* proto sme poslali dopis...... *14* -
už
já už jdu doufám že neva já se du vykoupat tak zítra ppá *4* -
jo
jo ten shoot je uzasny ja sem hned mela chud na lizatko!!! *1* *1* ale fakt!!!hned sem ho shanela!!!! *14* *1* -
jj
já bych radši byla američanka nebo angličanka než češka a ty??????????? *14* *3* -
jo
jo to by bylo skvely ale skoda ze nejsem neaka profesionalni anglicanka sice umim anglicky ale nemam takovy slovnik!!skoda *9* -
jj
jj a je uža *4* -
no a
no a tys urco videla ten novy shoot ze jo??? s tim lizatkem atd.... *14* -
nj
nj já bych chtěla se potkat s ash ale ještě lepší by bylo bít její kámojda *14* *3* -
jo
jo ja sem to tak myslela a kdyby ja sem se setkala s ashley to by bylo uzasne teda to je muj nejvetsi sen teda muj!!!!! *4* *1* -
taky s myslím
no největší sen nevím"!!!ale přání možná !! *7* -
hmmmmmmmm
hmmmmmmm to je hrozny!!! *9* *9* -
no to jo
to jo máme do 15 15 *9* -
jo
o ja sem ho videla je tam uzasna a to je jeji nejoblibenejsi skupina urco se ji splnil nejvetsi sen!!! *14* -
jo
jo no je ale my mame jenom 6 hodin tak se muzu v klidu venovat osobnostem ashley tisdale a nasim blogem takze dobry *14* no ale tim padem vy mate skolu do pul ctvrte????? *7* to je hodne chudaku -
nn
nn to taky nevím ale urč další skvělá akce na který ash chodí a vidělyste ten videoklip skupiny Boys Like Girls s názvem Love Drunk.
tam je i ash *15* -
jo
jo i kdyby nemala nalakkovane nehty a ona vlastne je ani nema nalakovane takze je tady dukaz ze zari i tak poste je uzasna ale nevim jaka to akce byla o cem to bylo vim jak se ta akce jmenuje ale o cem byla???nevis nahodou??? *7* -
no
no docela to ujde dneska sme měli 8 hodin ve škole a tak sem docela unavená páč 8 h je hodně *8* -
ja
ja se mam dobre dneska jsem spis byla na mem blogu a venovala sem se novinkami ashley me to bavi a zajima!!! *1* *3* *4* *14* -
jj
ty modrý šaty ji fakt sluší a ještě ktomu jak je opálená je fakt hezká v těch šatech ale jí by slušel i pytel *7*