-
jak se
jak se mas?? *7* *14* -
ja
ja jo!!! -
me
me se strasne libi ty jeji saty na ty akci ona si uzasne vybrala *14* *14* *14* *14* *4* *4* ji modra strasne slusi ona je v te krasne modre jak andel vypada dobre *14* *4* *4* *14* *14* proste je cela uzasna no jak yje vas nazor jo a ten pasek se k tem satum mocinky hodil ma dobry spis skvely vkuz!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!! *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
nejj
je tady někdo???????????? ash je BEST *14* -
jo
jo mas pravdu ashley is best!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4* ashley je nej nej nej nej nej nej nej proste je best!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
Re: JSOU TO PIČE
ja taky *15* -
JSOU TO PIČE
HOOJ HOLKY TAK CO JAKÝ BUDE TÉMA NEHODLÁM SE NEUSTÁLE BAVIT O TECH UÁKEŘNÝCH A STUPIDNÍCH DĚVKÁCH"!!!JSOU TO PIČE A VÍC SE K TOM NEBUDU VYJADŘOVET PÁČ TO NEMÁM ZAPOTŘEBÍ....MNO TAK JAKÝ NEHODÍME TEMA BEDEME SE DÁL BAVIT O NAŠÍ ASH JAKO BY ONI NEEXISTOVALI JÁ JE BUDU IGNOROVAT! -
vtrapka
tie kravy zasrate nadavaju na ashley *16* *16* *16* *16* *16* *16* LEN POČKAJTE ONI SA S TEJ VANESSY POSERU A BUDU MAŤ RADI LEN ASHLEY *14* *14* *14* NEŽ TU KRAVU *15* *15* *15* A KEĎ BUDU NADAVAŤ NA ASHLEY TAK SA NESSYNKA Z NICH POSERE *15* *15* *15* *15* -
...
sry já potom musela odejít promin bylo to naryhclo!!!!!ale prostě ashley and miley ist BEEEESt and vtrapka fuuuuuuuuuuuuuujjjjjj je to piča zasraná zkurvaná nic neumí a má příšernopu postavu a oči je to hnus ńa blití!!!aspopn se rychleji vybliju.... -
si tu????
si tu????nicky??? *7* -
ze ashley
ze ashley ma ted ten uplne novy shoot krasny hlavne s tim lizatkem proste bomba!!!!! *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
promin
promin cyrus preklep -
jo
j je nezmenis ale dobre je ze mi ji mame radi a taky budem ne????jo a miley cirus je taky bozi ale nemuzu si pomoct mam radsi ashley ale taky zboznuju miley *14* -
kazdy
kazdy by chtel jeji postavu teda aspon ja jo sice sem stihla ale ne tak opalena a to bych si mocinky prala -
....
jsou prostě trapní a hrozní a ubohý no co dodat -
jo
jo jsou a ashley je nejlepsi ma krasnou postavu a ty modre saty ji tak slusi vis jake ne??? -
....
četla jsem si dizkuzi van a prý že ash má hnusnou postavu vždyt ona byla zvolena jako že má nej postavu bože oni jsou tak trapní! -
presne
presne mir ne nene a nene -
....
dobře simca2 nebude psát na vaši dizkuzi ani nikdo jiný ale vy nebudete psát zase sem jo!ale nadávat ash (pokud vám to dělá radost)klidně muete ale na vaší dizkuzi a né na naší jo a my zase mužeme nadávat van na naší dizkuzi ale né na vaší jo!!doufám že jsme se domluvily!ale MÍR to není! -
jj
jj klidně nas tam to steje neba!!tak cau *8* *16*