Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

jak se

jak se mas?? *7* *14*
  • simca2

ja

ja jo!!!
  • simca2

me

me se strasne libi ty jeji saty na ty akci ona si uzasne vybrala *14* *14* *14* *14* *4* *4* ji modra strasne slusi ona je v te krasne modre jak andel vypada dobre *14* *4* *4* *14* *14* proste je cela uzasna no jak yje vas nazor jo a ten pasek se k tem satum mocinky hodil ma dobry spis skvely vkuz!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
    ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!! *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
  • syndynka

nejj

je tady někdo???????????? ash je BEST *14*
  • simca2

jo

jo mas pravdu ashley is best!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4* ashley je nej nej nej nej nej nej nej proste je best!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • emilyamiley6

Re: JSOU TO PIČE

ja taky *15*
  • nicky0012

JSOU TO PIČE

HOOJ HOLKY TAK CO JAKÝ BUDE TÉMA NEHODLÁM SE NEUSTÁLE BAVIT O TECH UÁKEŘNÝCH A STUPIDNÍCH DĚVKÁCH"!!!JSOU TO PIČE A VÍC SE K TOM NEBUDU VYJADŘOVET PÁČ TO NEMÁM ZAPOTŘEBÍ....MNO TAK JAKÝ NEHODÍME TEMA BEDEME SE DÁL BAVIT O NAŠÍ ASH JAKO BY ONI NEEXISTOVALI JÁ JE BUDU IGNOROVAT!
  • emilyamiley6

vtrapka

tie kravy zasrate nadavaju na ashley *16* *16* *16* *16* *16* *16* LEN POČKAJTE ONI SA S TEJ VANESSY POSERU A BUDU MAŤ RADI LEN ASHLEY *14* *14* *14* NEŽ TU KRAVU *15* *15* *15* A KEĎ BUDU NADAVAŤ NA ASHLEY TAK SA NESSYNKA Z NICH POSERE *15* *15* *15* *15*
  • nicky0012

...

sry já potom musela odejít promin bylo to naryhclo!!!!!ale prostě ashley and miley ist BEEEESt and vtrapka fuuuuuuuuuuuuuujjjjjj je to piča zasraná zkurvaná nic neumí a má příšernopu postavu a oči je to hnus ńa blití!!!aspopn se rychleji vybliju....
  • simca2

si tu????

si tu????nicky??? *7*
  • simca2

ze ashley

ze ashley ma ted ten uplne novy shoot krasny hlavne s tim lizatkem proste bomba!!!!! *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14*
  • simca2

promin

promin cyrus preklep
  • simca2

jo

j je nezmenis ale dobre je ze mi ji mame radi a taky budem ne????jo a miley cirus je taky bozi ale nemuzu si pomoct mam radsi ashley ale taky zboznuju miley *14*
  • simca2

kazdy

kazdy by chtel jeji postavu teda aspon ja jo sice sem stihla ale ne tak opalena a to bych si mocinky prala
  • nicky0012

....

jsou prostě trapní a hrozní a ubohý no co dodat
  • simca2

jo

jo jsou a ashley je nejlepsi ma krasnou postavu a ty modre saty ji tak slusi vis jake ne???
  • nicky0012

....

četla jsem si dizkuzi van a prý že ash má hnusnou postavu vždyt ona byla zvolena jako že má nej postavu bože oni jsou tak trapní!
  • simca2

presne

presne mir ne nene a nene
  • nicky0012

....

dobře simca2 nebude psát na vaši dizkuzi ani nikdo jiný ale vy nebudete psát zase sem jo!ale nadávat ash (pokud vám to dělá radost)klidně muete ale na vaší dizkuzi a né na naší jo a my zase mužeme nadávat van na naší dizkuzi ale né na vaší jo!!doufám že jsme se domluvily!ale MÍR to není!
  • simca2

jj

jj klidně nas tam to steje neba!!tak cau *8* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit