Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicky0012

...

já mám taky třetí dil časopisu hannah montana a markéto s miley si píšu v komentářích ona tam má vlastní profil na youtube jo a tam v komentářích si píšem normálně se jí zeptam jak se má potom sme se bavily třeba o tom jestli je radši hannah bo miley napsal že miley a potom třeba co dělá a tak ....
  • simca2

to

to je novy photo shoots???jak je ten prvni obrazek? *7*
  • simca2

jo???

jo???ja si ho kupovat nebudu a si tu??? *7*
  • simca2

jka

jak s jako pisete na youtube s miley?a cem si treba povidate?
  • nespesna

tadyk

ahojky jsem tu a mám časopis hana montana... *14*
  • nicky0012

markéto

no já umim anglicky ale nějaký slovíčka co newm najdu an netu normálnka
    a deny mám časkák hannah montana ale ne ten co máš ty lepší a jinej!
  • simca2

nicky

nicky ty umis anglicky????ze se na youtube domluvis s miley????
  • nicky0012

.....

deny už tam jsi??????????
  • nicky0012

..

jj je online tak se přihlaš a jdeme si psát ju?aj sní už sem jí něco napsala jsi tam jako Denda286 a heslo víš ne to stejný jaký máš na mailu jo!
  • syndynka

jj

jj
  • nicky0012

..

no a jdeš na to you tube a budeme si psát aj s miley jo?posky mrknu jestli je online!
  • syndynka

ajo

ajo já si to spletla s miley *15*
  • nicky0012

..

maui a blondi má dva ty to nevíš má přece pudla okrovýho a potom ještě jednoho většího a bílýho a to je blondi no a musím říct že jsou miloušcííí!
  • syndynka

co

co třeba ash a její pejsánek ????je to blbí???mě nic jinýho nenapadlo a ten pejsánek jak se vůbec jmenuje *1* *4* *15*
  • nicky0012

--

dobře jj je trapná ona to dělá schválně určite"!!se snáma nechce bavit pojd na you tube budeme si tam psát v ajině o seš tam přihlášená doufám že si pamatuješ jak!
  • nicky0012

..

jo přesně ash nemá takový to přeplácaný líčení nebo moc barevný prostě hezký přirozený prostě uplně super!! a ted vymilsy nějáký tema ty?!! *3* *14* *1* *15*
  • syndynka

volala

já ji volala a psala a nebereto je trapná jesty to nebere naschvál zachvilku tu zkusím zas ju??????? *3*
  • nicky0012

...

tak co si jí napsala?už ti odepsala?lepší by bylokdybys jí zavolala bylo by to rychlejší ale to je jedno n icq přihlášená není!
  • syndynka

ash a líčení

ash má super styl jak už sem psala a na líčení ho má urč taky ona by mohla být klidně bez líčení je i tak moc hezká a líčení ji zkrásnuje ještě víc prostě ash a líčení jedním slovem dokonalost *14*
  • nicky0012

....

hm to másuperovou váhu na to že jí je 24 má ale až moc malou váhu ale inak má skvělou postavu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit