-
ash
jj miley je taky kámoška ale ne nejj a zjistila sem pro blonde kolik ash váží 51kg mislím že je to super váha ne??? *3* -
...
dobře a co kdyby chom probýrali ashleynino líčení to jsem myslím taky neprobírali! -
Re: ..-miči
jj miči napíšu a pak napíšu tobě *4* -
..-
jo a deny napiš miči jak to jako myslela a potom mi napiš co ti napsala jio!! -
...
no promin tak si vymysli něco sama hele tak třeba kámoší s miley to je taky kamarádka ne? -
kamarádky
ty kamarádky byl blbej nápat jako ash já skoro žádný neznám a ty -
co
co co tím myslíš?? -
..
jj jsem tu hele já newm jaký bude téma!! -
...
aha no tak to je supeeeeeeeer za pravdu se každej zlobííííííííííííííí -
téma
niky si tady ??????? -
čet
četla sem to na novinkách o vanesse a někdo to pak vymazal ale bylo tam *8* *3* -
syndynka...
ahoj holky viděly jste co napsala syndynka na miley dozkuzi - prý že vanessa přiznala že miley je 100x hezčí než ona a nadanější bo co přečtete si to tam a potom nejaká fanynka vanessy napsala že miley je hezkáz tunou makeupu bo co...dobrý ne !! a deny kde si to četla? -
to
to nvm *7* -
Ahoj slečny
Ahoj holky, dlouho jsem tu už nebyla...Jak se máte ?? *7* *4* ,,hele zajímalo by mě, kolik Ashley váží, nevíte to někdo ?? *3* -
Hlsujte pro Ashley
Ahoj pls hlasujte pro Ashley:http://papirek256.blog.cz/09 08/nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo -
Re: ....
ahojky....taky mě žádný nenapadá...nwm -
....
JJ JÁJSEM TU!!TAK JAKÝ BUDE TÉMA MĚ UŽ TEDA NIC NENAPADÁ A JE TU I MARKÉTA!? -
ahojíí
ahojíík=) je tu někdo???? -
ahojte
holky nerikejte ze ta prvni fotky je novy photoshoots je upa bozi krasny *14* *14* *14* -
..
ahoj holky je tu někdo tak jaký bude tééma?co třebaashleyniny kamarádky?!!to sme ještě moc myslím neprobírali žhe?