Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • syndynka

ash

jj miley je taky kámoška ale ne nejj a zjistila sem pro blonde kolik ash váží 51kg mislím že je to super váha ne??? *3*
  • nicky0012

...

dobře a co kdyby chom probýrali ashleynino líčení to jsem myslím taky neprobírali!
  • syndynka

Re: ..-miči

jj miči napíšu a pak napíšu tobě *4*
  • nicky0012

..-

jo a deny napiš miči jak to jako myslela a potom mi napiš co ti napsala jio!!
  • nicky0012

...

no promin tak si vymysli něco sama hele tak třeba kámoší s miley to je taky kamarádka ne?
  • syndynka

kamarádky

ty kamarádky byl blbej nápat jako ash já skoro žádný neznám a ty
  • syndynka

co

co co tím myslíš??
  • nicky0012

..

jj jsem tu hele já newm jaký bude téma!!
  • nicky0012

...

aha no tak to je supeeeeeeeer za pravdu se každej zlobííííííííííííííí
  • syndynka

téma

niky si tady ???????
  • syndynka

čet

četla sem to na novinkách o vanesse a někdo to pak vymazal ale bylo tam *8* *3*
  • nicky0012

syndynka...

ahoj holky viděly jste co napsala syndynka na miley dozkuzi - prý že vanessa přiznala že miley je 100x hezčí než ona a nadanější bo co přečtete si to tam a potom nejaká fanynka vanessy napsala že miley je hezkáz tunou makeupu bo co...dobrý ne !! a deny kde si to četla?
  • simca2

to

to nvm *7*
  • blonde

Ahoj slečny

Ahoj holky, dlouho jsem tu už nebyla...Jak se máte ?? *7* *4* ,,hele zajímalo by mě, kolik Ashley váží, nevíte to někdo ?? *3*
  • piskot256

Hlsujte pro Ashley

Ahoj pls hlasujte pro Ashley:http://papirek256.blog.cz/09 08/nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo
  • kiikuskaa

Re: ....

ahojky....taky mě žádný nenapadá...nwm
  • nicky0012

....

JJ JÁJSEM TU!!TAK JAKÝ BUDE TÉMA MĚ UŽ TEDA NIC NENAPADÁ A JE TU I MARKÉTA!?
  • kiikuskaa

ahojíí

ahojíík=) je tu někdo????
  • ahojte

holky nerikejte ze ta prvni fotky je novy photoshoots je upa bozi krasny *14* *14* *14*
  • nicky0012

..

ahoj holky je tu někdo tak jaký bude tééma?co třebaashleyniny kamarádky?!!to sme ještě moc myslím neprobírali žhe?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit