Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • syndynka

sranda

to si děláš srandu myslíš že si to pomatuju ???a ty fotky miley =ash sem nový nenašla a růžovou igelitku mám tak ju neber ju???
  • nicky0012

....

jj jsem hle newm jaký je téma to je jedno !!! bože deny musíš my potom ve škole vysvětlit celou češtinu!
  • syndynka

téma

jaký je téma a nicky si tu
  • nicky0012

..

že ano!
  • nespesna

jj

ok má ho pře krasný *14*
  • nicky0012

....

ahoj tak jaký bude téma??viděla jsi ten new blog medousssek??má ho krásný že?
  • nespesna

jo

jo máš pravdi nicky *14*
  • nicky0012

.

holky snad se nebudeme kvuli nim hádat i my!!přesně tohodle chtely dokázat to jim nedovolíme aby jsme se my rozhádali hele my sme se fakt domluvily takže pro nás vanessa neexistuje a my bychom si jich ani nevšimli kdyby nám nepsali na dizkuzi oni jako provní víš tak marsa12 měla bys u toho být od začátku aby si věděla jak to je jinak skvělý nápad ale my se prostě domluvily a skoro všichni sme to odsouhlasily!
  • marsa12

Re: nn

tak vis co me je to jedno....se spolu hadejte do konce svyho zivota me uz to nezajma...ja sem se snazila...
  • nespesna

nn

ne mysme se dohodni že mír už nikdy nebude že holky??
  • marsa12

...

ja mam napad nechcete si dat s nema zase mir?ja sem se uz zeptala jich na diskuzi jestli by si ho s nama nedali...me to proste nebavi porad cist ty vase a jejich urazky!
  • marsa12

zase

zase ste vsechny rozhadany??...tady to proste nevydrzi bez toho aby nam fanousci vanessy nadavali a naopak..ja to nepochopim *7*
  • nicky0012

....

ahoj hoky tak jaký je téma už jsem zase ty kundy zkrvený od vanessy lezou že je to baví piče jedny ale já se nebudu rozčilovat bo jedinej kdo smrdí je vanessa!!a my vám na tu posranou vanessu serem takže nelezte na naši krásnou ash a vypadnite dál už se ktomu vyjadřovat nebudu pápá!
    a medousssku ráda se juknu!
  • medousssek

Mám blog

Ahojky holky, taky jsem si založila blog o Ashley. www.star-ashtisdale.blog.cz

takže pokud se mnou chcete spřátelit, máte tam plno odkazů na spřátelení:-)
    byla bych moc ráda kdybyste se podívali
  • nespesna

jj

ok Ash.miley máš pravdu *4*
  • kiikuskaa

vanessa´=blbka

ahojky holky...ashleynka je nejlepšíí...ale vanessa néééééé bléééééééééééééééé
  • ash.a.miley

Re: kada

vypdni trapko *16*
  • ash.a.miley

všimly ste si?

všimly? všetky (skoro) dievčatá čo majú radi miley majú pridanú ashley a miley vidite to? ale vanessu nie *4*
  • lenka-vannejka

kada

zdravim potentovanú kadibudku *9* *9* *9* + spolu z potentovanú mileynou kravou blbou *9* *9* *9* *9* vanesska je krásna ashleyna smrdí z vykurvenou mileynou *16* *16* *16* *9* *9* *9*
  • anulka123

nespesna

Jojojo jáá taky *4* mááš nějaký další téma o kerým bysme mohli pokecat..?? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit