-
Někdo..??
Je tu ještě někdo..?? *3* -
nespesna
Tak se měj papapa *3* *4* -
končit
já musím končit pa -
procenta
Sccotovi dávám 80% kráásy..90% má u mě Zac..a 100% Jesse *14* *1* *3* -
Marki
Mně se Sccot líbíí..je o proti Ashley obrr:D ale když se milují nění co řešit..a na výšce nezááležíí *4* mně se teda vííc líbí Zac *1* ale nejvíc z celebrit jako z kluků se mi líbí Jesse McCartney znááš ho.?? -
hruza
Zac je krozny! *10* -
Re: Markii
ne vůbec *4* -
a
a procenta tak 99% protože jse mě líbí víc robert pattinson *1* ale zac ani nahodou *10* -
Markii
můžu ti tak řííkat nevadíí ti to..?? *3* -
hm
no ja ho neznám ale musím říct že je obr! *1* oproti Ash ale hrozně jim to přeju moc!§ *4* -
jj
jo moje řeč me taky prostě je užasna!!!a konečně dnes jsem zjistili že náš brachá kterya dvacet se mu líbí písen Delet you ale jinak už žadna hned si ji stahl *4* -
Míšo a Markii
mně třeba napadlo téma Sccot..že bysme ho mohli celkově ohodnotit..co si o něm myslíme atd..?? -
neva
no až zítra -
marki
promin:Djojojo poslechla..stáhla jsem si ji na jinýým blogu..je suprováá.ale víc se mi líbí Blame It..tobě..?? -
všechno jsme probrali tak nevím
všechno jsem probrali ale hrozně bych si aj přala cd kde ash zpívá písničky na živo prostě hrozně se me libi jak zpiva a pustilas sis anulko uz times up?a ja jsem markéta jj?tak me prosim nerikejte simca2 -
mě to neva
mě to nevadi -
nespesna
dej Anetin profil(anulčin) a zmačkni pravým tlačítkem a dej obnovit nebo aktulizovat a aneto taky jsem je tu neviděla *4* -
simco2 a nespesna
tak o jakým tématu se budeme bavit..?? -
mno
možná jo -
nespesna
Jéééj tak třeba se ti objeví za chvilkuu *3*