-
nevíte..??
Nevíte holky jak dlouho trvá než se změní fotka na profilu..já si ji změnila ..a furt nic..je tam pořád ta staráá..ach jo!! *9* -
vetřelci na půdě
ale myslím si že to v našich kinech bude až tak na podzim..konec podzimu.. -
jo
jo budu neboj! *1* -
dozvím
já se je rada dozvím oden dřive musím je napsat napsat na blog!! -
proc
proc na neho nepujdes???bude to urco skvelej film!!! -
simco2
jojojo okey *3* hlavně když budeš vůbec odpovídat *1* -
musite
musite me omluvit kdyz nekdy budu odbihat od pocaku ja totiz delam novy dess vite tak nez odpovim to bude chvily trvat jo?? -
jane
ja na něj nepujdu!! -
nespesna a simco2
Víš oni týý novinky jsou k ničemu..protože druhej den je to všude na internetu kd byla Ashley a i fotky k tomu:D ale výýhodu to má..budu to vědět dříív než na internetuu:D a simco2 jojojo já se taky mocky těším:D bude to určiitě skvělej fiilm *3* *1* -
jojo
jojo dekuji ale strasne se tesim na ten film vetrelci na pude co vy??? -
nebudu
já nic mazat nebudu... *4* *3* *1* -
simco2
Jojojo já sem tam zaregistrovaná..mně třeba přišla jednou jedna novinka že Ashley šla na akci MTV Mowie Awards neboo tak..ale já si ty novinky vetšinou mažu..ale když mi nějaká přííjde tak ti ji můžu překopírovat na vzkaz..aby jsi věděla co jee novéého *3* -
já jo
já tam sem zaregistrovana taky se zaregistruj jeto jednoduche! -
jo
jo aha ne nejsem vy ste??? -
anulko a nespesna
Anet a nespesna ste tam zaregistrovane???prisli vam neake novinky o ash????muzete mi rict jake dyztak???ja nvm co mam dat do blogu toho naseho kdyz na ashleytisdale.org nejsou neake novinky *7* -
simco2
bavíme se o tom že nespesna našla stránku mujzpravodaj. cz nebo nějak tak..a tam když se zaregistruješ tak ti budou na tvůj e-mail posíílat novinky o Ashley..pravidelně..seš tam zaregistrovaná..?? -
simco2
no tak že si přečti všechny komentaři od 8 od spoda! -
uz
uz sem tu *4* -
jake
jake novinky o ash??? *7* *7* *7* -
simca2
řekla jsem ji ad jde tady neboj přide! *3*