Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

Re: Re: Re: Zavidí

Bude*
  • medousssek

Re: omajdo

trošku smrdí, ale to bude dobrýý
  • kajuska4

Re: Re: Zavidí

Ashleyna se neumi ani opalovat ta suka do rana s uchylemmmmmmmm bez budeme to svedska kolik vas tu je?hm tak odhadem 5 *15* *15* bez ste za ni ona suka bez te ji pomoc *15*
  • medousssek

Kam ta civilizace spějě:-D

Kam ta civilizace spějě:-D.. ta vananeh si dovoluje na staršíí.. no kam to spěje...
  • vananneh

Re: Re: Zavidí

přeně!! *15*
  • kajuska4

Re: ...

jj:-D *15* *15* *1*
  • vananneh

Re: Zavidí

To myslíš asi nějakou vanessu cikkánskou co??Jenže mi se bavíme o VANESSE ANNE HUDGENS!!:)
  • medousssek

cigánka:-D:-D jo to je dobrá přezdívka :-D cigaňa cigaňa celej den tam prosrala:-D
  • kajuska4

sklapni..Vaness neni zadna ciganka a ma lepsi pisnicky nez ta picovska Ashleyna vymatlana *10* bléé:-!!!!Ashleyne je 24 a ma hlas jak decko...!!!! *15* *15*
  • nespesna

omajdo

prosimtě omajdo máš ode mě vzkaz jo a to jsou naši kamaradi mimozemštani ta babička zachvylku umře jo a pozor naně jsou od hoven!
  • vananneh

...

Jak uhybaji protože se bojííííííííí kajush teď sme dokázali že sme lepšíííí!! *15*
  • jessinka666

Zavidí

Závidí Ashley přítele krásný písničky co má mno prostě všechno !! To jejich cigánka Vanessa bohužel nemá !!!
  • medousssek

Re: no

jj a taky má uplně nejlepšíí písničky...
  • medousssek

Re: tak a dost

jeee ahojky... jakpak se mááš?nevšimej si jich!!
  • vananneh

...

všř mi...mě tebe ne *15* *15*
  • nespesna

no

no o ja kych kravach tu ten mimozemštan mluví já fak nevím já mu nerozumím jo a medousku ashley je nejkrasnější na světě! *14* *14*
  • omajda

tak a dost

co ssme vam udelali????ste trapne nelezte sem je mi vas lito
  • vananneh

...

vy byste potřebovali nejmíň tunu make-upu abyste mohly zamaskovat ty vaše slzy!! *15* *15*
  • medousssek

Re: Já zase

pokud nějaky vubec maji??.-D:-D
  • medousssek

Re: ahoj

:-D a co jinak.. ashley je vážně nádhernná ne??? nejky celebrita na celym světe...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit