-
Re: Re: Re: Zavidí
Bude* -
Re: omajdo
trošku smrdí, ale to bude dobrýý -
Re: Re: Zavidí
Ashleyna se neumi ani opalovat ta suka do rana s uchylemmmmmmmm bez budeme to svedska kolik vas tu je?hm tak odhadem 5 *15* *15* bez ste za ni ona suka bez te ji pomoc *15* -
Kam ta civilizace spějě:-D
Kam ta civilizace spějě:-D.. ta vananeh si dovoluje na staršíí.. no kam to spěje... -
Re: Re: Zavidí
přeně!! *15* -
Re: ...
jj:-D *15* *15* *1* -
Re: Zavidí
To myslíš asi nějakou vanessu cikkánskou co??Jenže mi se bavíme o VANESSE ANNE HUDGENS!!:) -
cigánka:-D:-D jo to je dobrá přezdívka :-D cigaňa cigaňa celej den tam prosrala:-D -
sklapni..Vaness neni zadna ciganka a ma lepsi pisnicky nez ta picovska Ashleyna vymatlana *10* bléé:-!!!!Ashleyne je 24 a ma hlas jak decko...!!!! *15* *15* -
omajdo
prosimtě omajdo máš ode mě vzkaz jo a to jsou naši kamaradi mimozemštani ta babička zachvylku umře jo a pozor naně jsou od hoven! -
...
Jak uhybaji protože se bojííííííííí kajush teď sme dokázali že sme lepšíííí!! *15* -
Zavidí
Závidí Ashley přítele krásný písničky co má mno prostě všechno !! To jejich cigánka Vanessa bohužel nemá !!! -
Re: no
jj a taky má uplně nejlepšíí písničky... -
Re: tak a dost
jeee ahojky... jakpak se mááš?nevšimej si jich!! -
...
všř mi...mě tebe ne *15* *15* -
no
no o ja kych kravach tu ten mimozemštan mluví já fak nevím já mu nerozumím jo a medousku ashley je nejkrasnější na světě! *14* *14* -
tak a dost
co ssme vam udelali????ste trapne nelezte sem je mi vas lito -
...
vy byste potřebovali nejmíň tunu make-upu abyste mohly zamaskovat ty vaše slzy!! *15* *15* -
Re: Já zase
pokud nějaky vubec maji??.-D:-D -
Re: ahoj
:-D a co jinak.. ashley je vážně nádhernná ne??? nejky celebrita na celym světe...