-
Re: ..
zase.. já napišu že ste lezby a ty to musiš napsat taky.. OMG ty si asi vážně bez mozku.. helej já už vim. já měla doma jednouu na skřini takovou hračku: papouška já mu něco řekla a on to zopakoval.. to budeš určitě ty???? -
..
no tak mlíko nechci páč sem teď pila i jedna takže já ho ani nechci víš??:) Ale ty si ho dej ať posereš celej svět a Vanesska taky svět zachrání! -
ale
ale miminka mají žízen prosimtě medousku ohřej mléko -
..
OMG ty se ale asi velká lezba co??Hele víš co??Běž na letiště a odleť si za tou vzdechlinou to je taky taková lezba jako ty! *15* -
Re: Re: Re: ??
neumiš vymyslet nic novyho.. musiš se pořád opičit. já řeknu že seš trapná a ty to musiš napsat taky,., -
Re: ...
ou.. ty jsi mě opravdu rozplakala.. miluju tě baby.. ty mě opravdu umíš rozesmáát. aspoň na něco tady jsi!!!nemusíš se cítit méněcenná :-D -
Re: Re: ??
Já vim o někom jinym kdo je trapnej jak něco ty vole!Třeba ty a ty tví hajzlové společně se vzdechlinou!!:DA žádnou kakušku neznam! -
Re: ...
jj *15* *15* -
...
No vidíš to!Ale ani nemusí protože ty chcípneš dřív,než já sem eště něco napíšu a upřímě...LÍTO MI TĚ FAKT NENI!! *15* -
Re: ??
ježiši kriste vzpamatujse.. seš tady všem jenom pro smích. na té vaší diskuzi možná ne, ale tady ano..... a to společně s kakuškou:-Dnebo jak sito nadává :-D -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
je mi vás upřímně líto!! ale opravdu upřímě -
Re: jj
ty taky sklapni nesmesnaaaaa!! -
??
FÁÁKT??A to ti to trvalo nějak dlouho vymyslet takovou kravinu jo??:D:D Ty vole vzdechlina je nenormální nevychovanej malej fracek!:D -
Re: Ale neee
sklapni gafane!! *16* -
jj
jo oni to maji od malička chudaci já vím to je dědeček a babička za chvilku umřou s toho hadani! *4* *4* upřimnou soustrast -
Ashley is best forever
ale navíc, tohle je přece Ashleyinčina diskuze a mají se tady psát na ni názory a když oni na ni mají takovej a tak ať si ho tady napíšou, proto ta diskuze je!!!
SKISS lásky moje od VAnessky -
Ale neee
už to na ně přichází.. četla jsem že mimozemšťani před smrtí musí všem nadávat, takže na ně nespesna nebuď naštvaná, chudáčci maličtí... jim už z toho hrábllo :-Dtakže si neber co ztady na ashley řikaji oni to tak nemyslí, oni už ty hádlky mají vrozené:-D -
Re: vzdechlina
jj mas uplnou pravduuuuuuuuuuuuu -
vzdechlina
nojo ta vzdechlina je postrach celího světa!!Vanesska naštěstí všem pomáhá až na vás!:D:D -
Re: co?
chcipni pico!!