Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

Re: ..

zase.. já napišu že ste lezby a ty to musiš napsat taky.. OMG ty si asi vážně bez mozku.. helej já už vim. já měla doma jednouu na skřini takovou hračku: papouška já mu něco řekla a on to zopakoval.. to budeš určitě ty????
  • vananneh

..

no tak mlíko nechci páč sem teď pila i jedna takže já ho ani nechci víš??:) Ale ty si ho dej ať posereš celej svět a Vanesska taky svět zachrání!
  • nespesna

ale

ale miminka mají žízen prosimtě medousku ohřej mléko
  • vananneh

..

OMG ty se ale asi velká lezba co??Hele víš co??Běž na letiště a odleť si za tou vzdechlinou to je taky taková lezba jako ty! *15*
  • medousssek

Re: Re: Re: ??

neumiš vymyslet nic novyho.. musiš se pořád opičit. já řeknu že seš trapná a ty to musiš napsat taky,.,
  • medousssek

Re: ...

ou.. ty jsi mě opravdu rozplakala.. miluju tě baby.. ty mě opravdu umíš rozesmáát. aspoň na něco tady jsi!!!nemusíš se cítit méněcenná :-D
  • vananneh

Re: Re: ??

Já vim o někom jinym kdo je trapnej jak něco ty vole!Třeba ty a ty tví hajzlové společně se vzdechlinou!!:DA žádnou kakušku neznam!
  • kajuska4

Re: ...

jj *15* *15*
  • vananneh

...

No vidíš to!Ale ani nemusí protože ty chcípneš dřív,než já sem eště něco napíšu a upřímě...LÍTO MI TĚ FAKT NENI!! *15*
  • medousssek

Re: ??

ježiši kriste vzpamatujse.. seš tady všem jenom pro smích. na té vaší diskuzi možná ne, ale tady ano..... a to společně s kakuškou:-Dnebo jak sito nadává :-D
  • medousssek

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

je mi vás upřímně líto!! ale opravdu upřímě
  • kajuska4

Re: jj

ty taky sklapni nesmesnaaaaa!!
  • vananneh

??

FÁÁKT??A to ti to trvalo nějak dlouho vymyslet takovou kravinu jo??:D:D Ty vole vzdechlina je nenormální nevychovanej malej fracek!:D
  • kajuska4

Re: Ale neee

sklapni gafane!! *16*
  • nespesna

jj

jo oni to maji od malička chudaci já vím to je dědeček a babička za chvilku umřou s toho hadani! *4* *4* upřimnou soustrast
  • medousssek

Ashley is best forever

ale navíc, tohle je přece Ashleyinčina diskuze a mají se tady psát na ni názory a když oni na ni mají takovej a tak ať si ho tady napíšou, proto ta diskuze je!!!

SKISS lásky moje od VAnessky
  • medousssek

Ale neee

už to na ně přichází.. četla jsem že mimozemšťani před smrtí musí všem nadávat, takže na ně nespesna nebuď naštvaná, chudáčci maličtí... jim už z toho hrábllo :-Dtakže si neber co ztady na ashley řikaji oni to tak nemyslí, oni už ty hádlky mají vrozené:-D
  • kajuska4

Re: vzdechlina

jj mas uplnou pravduuuuuuuuuuuuu
  • vananneh

vzdechlina

nojo ta vzdechlina je postrach celího světa!!Vanesska naštěstí všem pomáhá až na vás!:D:D
  • kajuska4

Re: co?

chcipni pico!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit