Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

jj

jj uzavrem to a dik kami *4*
  • kamickar

jasně

máš pravdu prostě neexistuej si tu simco2??
  • medousssek

Uzavřeno navždy

holky, takže už tu hádku uzavřeme.. žádnej mír, my víme že je Vanessa kráva ale už to zady nikde nebudeme psát. prostě už neexistuje..navždy....
    ASHLEY IS BEST FOREVER
  • kamickar

ste tu??

ste tu holky???
  • kamickar

už sem se dívala

už sem se dívala jo to sem vyděla na blogu a ten dess je fak skvělej vážně
  • jessinka666

a NEROZHODUJTE

A přece je jedno kdo bude v top celebrytách jestli bude první Vanessa nebo Ashley nebo Miley nebo Emili Osmet.
    Pro mně je duležitý prostě je Ashley skvělá a osobnosti jsou na to aby sme mohli fans a né pořád ste kráwi Vanesska je lepší !! Opravdu mně tohle sere !!!
  • simca2

zkus

zkus si to prosim dat taky na tu tapetu jak je tohle velke
  • simca2

jj

jo *1*
  • kamickar

jo

tak chvvilinku počkej jo já se nato kouknu
  • simca2

ne

na našem blogu jaksem přdala ten total girl klidně se podívej clanek je jmenuje total girl a uz jsem ti poslala ten dess jj?
  • kamickar

tak jo

klidně mi ho pošli kde si to vyděla ten časopis jako tady na internetu
  • simca2

ja

kamilo ja ti pošlu další dess který jsem uděllala ale taky asi bude velkej *9*
  • simca2

souhlas

souhlasim s jesinkoua kamilo jak byla ash na tom casopise total girl oni to zmnili z blond vlasy na hnede !!
  • kamickar

jasně

tojo ale nech to plavat stím stejně nic neuděláme
  • jessinka666

Nechápu

Fak nechápu !! Proč sem choděj urážet Ashley ona jim nic neudělala !! Pro někoho je Ashley špatná a pro někoho zase dobrá každýmu je simpatickej někdo jinej !! A když mu není někdo simpatickej tak přece nebude nadávat na něho že fuck a podobně a že se mu líbí vanessa a že má hezkej úsměv!! Ste fakt lidi ubozí každej je jinej !!
  • kamickar

ne

ne nedožene
  • průšvih

Holky Vanessa je skoro těsně za Vanessou.. co když náš dožene ?? *7*
  • parket..a

soutěž

http://parketa.blog.cz/0908/nejhezc i-zpevacka-4-kolo

4.kolo soutěže o nejhezčí zpěvačku, určitě dejte Ashley hlas, moc jí to tam sluší =)
  • krecek150

Re: Re: krecek105

Jestli nemaš ráda Ash tak tadyhle na tu stranku nemusíš chodit a mužeš se jenom koukat na tu svojí vanessku. *16*
  • rac31

!!!!!

Nechte Vanessu už na pokoji! Takhle akorát dokazujete jak trpný jste! Neumíte nic jinýho než pomlouvat! Bud Ashleynku bo Vanessu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit