-
jj
jj uzavrem to a dik kami *4* -
jasně
máš pravdu prostě neexistuej si tu simco2?? -
Uzavřeno navždy
holky, takže už tu hádku uzavřeme.. žádnej mír, my víme že je Vanessa kráva ale už to zady nikde nebudeme psát. prostě už neexistuje..navždy....
ASHLEY IS BEST FOREVER -
ste tu??
ste tu holky??? -
už sem se dívala
už sem se dívala jo to sem vyděla na blogu a ten dess je fak skvělej vážně -
a NEROZHODUJTE
A přece je jedno kdo bude v top celebrytách jestli bude první Vanessa nebo Ashley nebo Miley nebo Emili Osmet.
Pro mně je duležitý prostě je Ashley skvělá a osobnosti jsou na to aby sme mohli fans a né pořád ste kráwi Vanesska je lepší !! Opravdu mně tohle sere !!! -
zkus
zkus si to prosim dat taky na tu tapetu jak je tohle velke -
jj
jo *1* -
jo
tak chvvilinku počkej jo já se nato kouknu -
ne
na našem blogu jaksem přdala ten total girl klidně se podívej clanek je jmenuje total girl a uz jsem ti poslala ten dess jj? -
tak jo
klidně mi ho pošli kde si to vyděla ten časopis jako tady na internetu -
ja
kamilo ja ti pošlu další dess který jsem uděllala ale taky asi bude velkej *9* -
souhlas
souhlasim s jesinkoua kamilo jak byla ash na tom casopise total girl oni to zmnili z blond vlasy na hnede !! -
jasně
tojo ale nech to plavat stím stejně nic neuděláme -
Nechápu
Fak nechápu !! Proč sem choděj urážet Ashley ona jim nic neudělala !! Pro někoho je Ashley špatná a pro někoho zase dobrá každýmu je simpatickej někdo jinej !! A když mu není někdo simpatickej tak přece nebude nadávat na něho že fuck a podobně a že se mu líbí vanessa a že má hezkej úsměv!! Ste fakt lidi ubozí každej je jinej !! -
ne
ne nedožene -
průšvih
Holky Vanessa je skoro těsně za Vanessou.. co když náš dožene ?? *7* -
soutěž
http://parketa.blog.cz/0908/nejhezc i-zpevacka-4-kolo
4.kolo soutěže o nejhezčí zpěvačku, určitě dejte Ashley hlas, moc jí to tam sluší =) -
Re: Re: krecek105
Jestli nemaš ráda Ash tak tadyhle na tu stranku nemusíš chodit a mužeš se jenom koukat na tu svojí vanessku. *16* -
!!!!!
Nechte Vanessu už na pokoji! Takhle akorát dokazujete jak trpný jste! Neumíte nic jinýho než pomlouvat! Bud Ashleynku bo Vanessu!