Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nelmo

Ahojky

Ahojky Ash je nejlepšíííí.....s Miley...
  • medousssek

Re: prosim

jj.. já už bych to taky neřešila. prostě Vanessa neexistuje...... my máme rádi ashley a to je pro nás důležitééé
  • simca2

prosim

prosim uz SE NEHADEJ TE ZAPOMENTE NA TU VITE A NEVSIMEJTE SI VAN DISKUZI NEJLEPE TAM ANI NECHODTE PROTOZE KDYZ TAM JA PRIJDU DOSTANU INFARKT STOHO JAK POMLOUVAJI ASH A TED NA VAN NENADAVAM NEVIME JAKA JE ALE NELIBI SE NAM JEJI PISNE A JETE K TOMU TY NOVY FOTKY PROSTE JA JI UZ!!!!!NEVERIM TO UZ JE DULEZITE SLOVO JA SEM JI TOTIZ PRI TRECH PRVNICH FOTKYCH VERILA!!!!!PROSTE JA NA VAN DISKUZI NEPUJDU UZ
  • nicky0012

...

ahooj holky je tu někdo???? *3* *5* *15* *4* *5* *1* *3* *5* *4*
  • cool.girl.love

Re: Re: Re: Re: Fuck

samozřejmě ještě s miley! *14* *14* *14*
  • cool.girl.love

Re: Re: Re: Fuck

hele řeknu to asi takhle nessynka není fuck a ashleynka taky není fuck!!už jste trapní jak nadáváte nessy nebo ashley už toho nechte tyhle hádky jsou na hov*o prostě vy si nevšímejte ash a vy ostatní zase van a normálně se bavte o svých oblíbencích ale nehádejte se už je to unavný jak vytahujete starý věci např.ashley plastika nessy nahý fotky....už je to za nimy a nikdo to nerozebýrá akorát vy tak toho nechte já mám ráda nessy ale i ash a ráda bych abyste tyhle hádky ukončily a van nebo ash si nevšímaly ani kdyby tohle viděly nebyly by rády tak toho nechte zavčas!!děkuju proč prtž-ashley<3<3<3anessynk a<3<3<3 *15* *14* *1* *14* oni jsou nejenejnejenjenejnejnejnejnej
  • nicky0012

Re: Re: Fuck

Vanessa FUCK Vanessa FUCK....
    Ashley BEST Ashley PRETTY Ashley Best Ashley PRETTY...(chápeš Kláro(krávo))
  • nicky0012

Re: Fuck

Kláro kráva a příšerně nesympatická si tu ty a potom ještě ta vaše posraná vanessa!!a jedinej ko se hezky usmívá a je sympatickej toje ashley prtž ash se usmívá všude ale vanessa ne jo má taky hezkej usměv ale na ashley prostě nikdo nemá!!!...takže zklapni bo tvý názory tu nikoho nezajímají a djio si psát ty posraný kidy jak je vanessa užásná na jají dizkuzi a ne sem protože pro nás vanessa neexistuje tak nevim proč bych se mela ročilovat!!..u nás je s vanessou Ámen!! *1* *15* *15* *16* *8*
  • 21.4.1993

Fuck

ashley FUCK....je to krava..nesnasim ji..je priserne nesympaticka..vanessa je mi sympatictejsi a navic se hezky usmiva
  • rac31

Re: souhlasíme

Můžu se zeptat proč takhle soudíte Vanessu? Proč jí nadáváte když doopravdy nevíte jaká je?? Nikdo z vás jí nezná ve skutečnosti a takhle jí soudíte!! *7*
  • rac31

Ashley is BEST

Ahoojky *4*
  • kajuska4

Re: Re: Re: no to snad ne

Sklapni PIČO!!!! *16* *8* *10*
  • souhlasíme

jako souhlasíme s fanouškama Ashley, protože Vanessu nesnášíme.. je nesympatická a škaredá.... jako byli jsme i na diskuzi Vanessy a tam jako Ashley taky hodně nadávají.. tak nechápu proč byste nemohli vy.

Ash je nejlepší
    Vanessa je smrad
  • aashleey

Re: já z nich uchcávám:-D

jj
  • medousssek

Come on

chacha cheche chichi.....:-D já se fakt z nich budu celej večer jenom smát :-D
  • medousssek

Re: Re: no to snad ne

tos nám to teda nandala holka... uplně se tě bojim:-D:-D
  • medousssek

já z nich uchcávám:-D

OMG.. já sem z nich uplně mrtváá.. prej je Ashley bosorka :-D och hlavně že ta jejich Vanesska je co??? to rači ani nebudu říkat.. protože takovy slovo ani neexistuje:-)........ASHLEY IS BEST FOREVER. holky hlavně nesmime dovolit aby ta ,ehm,ehm, nepředběhla naši nejlepší ASHLEY
  • medousssek

Re: ty

Oni jsou všichni uplně mimo, myslím tím Vanessyny fanoušky.... uplně nejlepší je, jak pišou I love Vanesska... oni jsou asi lesby ne???? to my aspoň pišeme že ji máme rádi nebo že je nejlepší, ale oni ji milujou.. no to mě podrž :-D
  • simca2

TOS

TOS NAPSALA FANTASTICKY *4* *3* *14* *14*
  • simca2

ty

ty sto nebyla ale jak muzes za vsechny vedet ze to nebyly *7* kdo by jiny to udelal???treba nikdo z te diskuze van ted co prave pisou a tak ale treba nekdo koho ani neznate *7* takze nelezte na nasi diskuzi my k vam taky nelezeme mame dohodu ze jo holky????a kdo to udelal tak si zvysil vrchol trapnosti a my se stejne nerozhadame mame stejn rady ashley a tak to zustane *14* *14* *14*
    ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit