-
Re: promiňte
však já vim, že bys to nikdy nenapsala -
já
já tu jsem! -
Re: mě taky
já si myslim, že to byl někdo od Vanessy. kdo jinej by tak nenáviděl ashley:?a oni jsou vážně trapky jestli to byli oni -
mě taky
holky mě taky kdysi někdo lezl do profilu a taky jsem si ho změnila!!! -
medousssek
už sem si heslo změnila -
promiňte
ale tohle sem nenapsala já mě sem asi někdo vlezl tohle bych o Ash nenapsala nikdy fakt přísahám já mýám Ash nejradši -
=)
Ahojky je tu někdo?? *4* -
Re: Re: Re: Re: já newíímm...
přesně.... -
kamickar
změň si heslo..... to jsou ubožačky vážěn ubožačky.... -
no to snad ne
hele holky, nám se někdo musel dostat na profili.. tohle sem já nepsala že na ashley seru a kamickar určitě taky ne§!!! jestli to byli fanoušci Vanessy té hnusné krávy což oni to určitě byli, tak jako fakt....tohle už přece vážěn není normální -
Jj máš pravdu kamickar
Jo máš pravdu taky mi to teď došlo!!tak nazdar! -
seru na ní
Hele já na Ashleynu seru!Fakt mi příjde namyšlená!Už sem nikdy nevkročim čau!!
ASHLEYNA - fůůůůůj -
Re: Real fans Ashley Tisdale...xD
Nauč se anglicky když tu chceš něco psát!:D -
Re: Re: jen tak lidi
No tak to asi těžko maji jenom skype protože když si napíšeš do vyhledávání na ICQ nějaký číslo nebo méno tak je ti to najde takže tady nekecej!! *13* -
Real fans Ashley Tisdale...xD
Hi I´m Sarah...!How are you??...I´m fine!...Ashley Tisdale ist Best I love you...!I from the USA(Los Angels)...
I´m Ashley live condut notsee, about power figers itch...Thans Ashley Tisdale,so it´s thus pageantry!!!Ashley love their fans!And power Thanks...We are REAL FANS CLUB...ASHLEY TISDALE Ashley ist BEST!..and thee witch have not couselling are STUPID people!...becouse Ashley Tisdale ist BEST!and Ashley icq hasn´t becouse in our place USA icq have not!!So BAY!! -
Ahojky
Ahojííík....Ashley is the best FOREVER... *14* *14* *14* -
Re: jen tak lidi
jj jasně a ty asi nevíš že američani icq nemají jen kype jo takže ster a nepiš sem takový nesmysli jo ale ´koncert ashley mno určitě by sem mohla jet!! *14* *15* *14* *1* -
Re: Re: Re: já newíímm...
j zto taky to je muj sen!!! -
jen tak lidi
To určitě -
jen tak lidi
pls vystupuje nekdy ash v čr?ps mam icq od ashley tisdale