-
ahojík
sorry já jsem tu fakt dlouhhhhhhhhhhhhhooooooooo nebyla. -
můj blog
Já jsem blbec. Mno tak tady je tem odkazh ttp://o-missashley.blog.cz/ -
promin
promin ze se ptam ale me se u toho meho komentiku nezobrazili smajlici a to je na tom komentiku to hlavni *9* zobrazili se ti???? *7* -
jo
jo a jak ji na tom vystoupeni ti porotci uplne tleskali uplne byli stastni!!!!!!skoda ze tam nerikali jaka byla a takove veci co se rikaji na superstar!!!!! *9* ja bych ji dala 1*a dvakrat podtrzenou!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
jo
jo jo ses hodna uz se tesim jak se prida *3* *3* -
proste
a to jeji obleceni to bylo takkkkkkkkk super!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* -
ashley is best
teď sem přidala novou tapetuu. je naní Ash a Scott - fotky kde byli spllu na TCA...... newim. možná sem tu tapetu trochui odflákla.... ale tak uvidite potom sami -
jo
jo no to bylo nejlepsi!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
ona strasne
ona strasne tu pisen its alright its ok strasne proziva tim strasne myslim strasne dobre uplne -
Re: ja by
podle mě to bylo její nejlepší vystpupení.. myslím živý vystoupeníí.. a jelepší bylo jak uplně nazačátku byla tma a nebyla vidět a potom se objevila, tak tam se mi upa moooc líbila -
ja by
v tom amerika hleda superstar nebo jak se to jmenuje tak ona tam spivala uzasne proste skvela tam byla muj nazo¨r -
sem
jo sem tu na jaký téma se budeme bavit holky?? -
kamilo s
kamilo si tu? *4* -
jj
jj no a mam se dobre adelo *4* -
Supr
holky, vážně super.... napsali ste strašně moc komentůů.. a jinak, jakpak se mááte? -
jasně
nebo jka je bloq ashleytisdale.org sice je to twitter ale toje fuk -
jj
Ash je ta nejkrásnejší na světě.Ashley is best and best and best -
jj
jo musime chcu byt na takové urovni jak je ashleyytisdale.blog.cz hrozne!! -
no
tojo já taky ne ale to je jedno i tak máme dost lidí na blogu žejo??musíme mít oerfektní blog -
jo
jo taky bych ji chtelůa videt ve zkutecnosti je urcite este krasnejsi nez na fotkach!!! *14* *14* *14* *14*