Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

ahojík

sorry já jsem tu fakt dlouhhhhhhhhhhhhhooooooooo nebyla.
  • anickapokutova

můj blog

Já jsem blbec. Mno tak tady je tem odkazh ttp://o-missashley.blog.cz/
  • simca2

promin

promin ze se ptam ale me se u toho meho komentiku nezobrazili smajlici a to je na tom komentiku to hlavni *9* zobrazili se ti???? *7*
  • simca2

jo

jo a jak ji na tom vystoupeni ti porotci uplne tleskali uplne byli stastni!!!!!!skoda ze tam nerikali jaka byla a takove veci co se rikaji na superstar!!!!! *9* ja bych ji dala 1*a dvakrat podtrzenou!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *14* *14* *14*
  • simca2

jo

jo jo ses hodna uz se tesim jak se prida *3* *3*
  • simca2

proste

a to jeji obleceni to bylo takkkkkkkkk super!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*
  • medousssek

ashley is best

teď sem přidala novou tapetuu. je naní Ash a Scott - fotky kde byli spllu na TCA...... newim. možná sem tu tapetu trochui odflákla.... ale tak uvidite potom sami
  • simca2

jo

jo no to bylo nejlepsi!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • simca2

ona strasne

ona strasne tu pisen its alright its ok strasne proziva tim strasne myslim strasne dobre uplne
  • medousssek

Re: ja by

podle mě to bylo její nejlepší vystpupení.. myslím živý vystoupeníí.. a jelepší bylo jak uplně nazačátku byla tma a nebyla vidět a potom se objevila, tak tam se mi upa moooc líbila
  • simca2

ja by

v tom amerika hleda superstar nebo jak se to jmenuje tak ona tam spivala uzasne proste skvela tam byla muj nazo¨r
  • kamickar

sem

jo sem tu na jaký téma se budeme bavit holky??
  • simca2

kamilo s

kamilo si tu? *4*
  • simca2

jj

jj no a mam se dobre adelo *4*
  • medousssek

Supr

holky, vážně super.... napsali ste strašně moc komentůů.. a jinak, jakpak se mááte?
  • kamickar

jasně

nebo jka je bloq ashleytisdale.org sice je to twitter ale toje fuk
  • kamickar

jj

Ash je ta nejkrásnejší na světě.Ashley is best and best and best
  • simca2

jj

jo musime chcu byt na takové urovni jak je ashleyytisdale.blog.cz hrozne!!
  • kamickar

no

tojo já taky ne ale to je jedno i tak máme dost lidí na blogu žejo??musíme mít oerfektní blog
  • simca2

jo

jo taky bych ji chtelůa videt ve zkutecnosti je urcite este krasnejsi nez na fotkach!!! *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit