-
takze
takze kdyz je to mozny tak ji mohl podvest to zase pravda kdyz na te pisni se jakoze vibila vibrecela jak psala *16* -
THE SIMS
No nic. jdu hrát The sims.. tak zatim ahoj.. dneska jsem ještě určitě příjdu
Ashley best forever -
preju
preju jim to!!!!!!a nikdo nemuze vdet jakmoc jim to preju!!!!! *14* *14* -
Re: ale
je to možný no!! -
Re: nvm
já si taky myslim, že ji nepodvedl, ale že už jim to prostě spolu neklapalo.. já doufám, že se Scottem jim to vydržžííí -
ale
ale ash tam psala ze tu pisen its alright its ok ze trosku se vibila na te pisni kvuli jaredovi -
nvm
jo to mas pravdo nikdo to nevi ale ja verim ze sou jeste kamaradi ash by nemohl podvect ale co vim!! *9* -
nvm
jo to mas pravdo nikdo to nevi ale ja verim ze sou jeste kamaradi ash by nemohl podvect ale co vim!! *9* -
Re: Re: jo no objevila se jenom jedna fotky
JO NO MAS PRAVDU!!!!!TO ME NENAPADLO TY SES CHYTRA!!!!!!!!!! *1* *1* -
Re: a jde v
no ale stejnak vubec nevime co se mezi nima stalo.. jeden časák tvrdí že už jim to spolu neklapalo a že jsou doteď kámoši a druhej že ji podvedl.. takže prostě nevíme -
jo
jo no mas pravdu -
a jde v
a jde videt ze to proziva kvuli jaredovi *14* -
Re: jo no objevila se jenom jedna fotky
no tak asi to třeba vubec neni fotka z toho vystoupeníí. třeba k tomu dali jinou fotku protože tam ty se ještě neobjevili -
jo
jo toje pravda -
jo no objevila se jenom jedna fotky
jo no objevila se jenom jedna fotky ale je divny ze ma stejny oblceni jak na jednomm koncerte *7* -
Re: ale
jj... a hlavně to měla nádherně zazpívanýý.. asi nejlepší výkon naživo bych řekla.. v refrému ani nekřičela:-D -
co si o tom myslis
co si o tom myslis -
Re: jo
jj.. zatim se objevila jenom jedna fotka... -
ale
ale ze ash krasne proziva to its alright its ok -
jo
jo ale budou urco vic info stou show *4*