-
časopis
škoda že nevychází časopis víš jak je speciální časopis jen o hsm tak aby byl třeba o hercích z hsm jenom třeba první vydání z Ash a pak z dalšíma nejnovější novinky to by bylo dobrý *14* -
a
jo sem tu a ty, *4* -
jj
jo musi byt se scotem stastni!!! *14* -
si
si tu ještě??? -
jo no cerne
jo no ty cerne -
první
jo no mě taky ty první to sou ty černý -
jo
no stěch dvou ty černý nebo ty bílý?to je jedno hlavně že je teď šťastná se Scottem -
jestli
jestli s tech dvou tak ty 1. -
myslim
myslis ty s tech dvou ??? -
no jenom ona rikala
mozna ji podvedl a ona se s nim nekamaradi ale ja spis verim te 1 moznosti ze sou kamaradi a ze jim to spolu jenom neklapalo -
best
Ashley is best,best,best,best *14* *14* *14* jaký se ti líbí ty plavky Ash???? -
jo
jo ja taky proste je bozi -
jo no
no to je divný -
dobrý
já sem tak ráda že Ashley je tak úžasná.Ashley is best,best,best and best -
jo
jo to je divny ze se me to nezobrazilo -
seš tu
seš tu teda?? -
jo sem
jo sem tu -
si tu??
si tu ještě já sem ti odepisovala a nějak se to nezobrazovala -
nevím
to teda nevím kždým vydání časopisu píšou něco jinýho mě kdyby kluk podvedl tak se snim kamarádit přece nebudu a tu píseň It´s alright,It´s ok si doopravdy moc prožívá já jí to přeju ať se v tý písni vyřve Ashley is best jo a musímne shánět hlasy na blog v sonb já už sem to napsala kámoškám a kámošům tady i na lidech ze školy atd -
nevím
to teda nevím kždým vydání časopisu píšou něco jinýho mě kdyby kluk podvedl tak se snim kamarádit přece nebudu a tu píseň It´s alright,It´s ok si doopravdy moc prožívá já jí to přeju ať se v tý písni vyřve Ashley is best jo a musímne shánět hlasy na blog v sonb já už sem to napsala kámoškám a kámošům tady i na lidech ze školy a td