Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

no

no nic tak ja du protoze nvm jestli si tady nebo jestli tady vubec nekdo je *7*
  • simca2

si tu ne

si tu nebo si bavim pro sebe???
  • simca2

no ataky

no a taky sme se bavili proc se rozesla s jaredem a to nikdo nvm jaky je tvuj nazor??? *7*
  • simca2

mys

my s emdoussskem sme se bavili z tu pisen krasne proziva myslim its alright its ok
  • simca2

ja nvm

ja nvm proc to nejde pridavat proste nvm
  • simca2

jsi

jsi tu???
  • Re: fotky

já sem přidávala fotky i na Miley Crus.. a ty fotky se přidali během 2 dníí.. a to jsem je tam přidávala stejnej den jako na Ashleyn profil
  • kamickar

fotky

mě se taky fotky tady ani jinde u jiný osobnosti neoběví
  • ja

ahoj to sem ja ja uz sem psala spravcovi ale jeste mi neodepsal tak mu taky napis at je vic nazoru!!!!!!!!!!!!
  • medousssek

Strašnýýý

...fakt nekecám, že aspoň před týdnem se přidala asi 20 fotek a ještě tady nejsou.. jako fakt už napíšu správcovi, protože jsem to přidala před dlouhou dobou.. zatímco ostatním celebritám se fotky normálně pořidávají Ashley ne.. tady ty už tady má staršně dlouho
  • medousssek

Re: pokračuji

jj tam je fakt moooc moooc moooc krásnáá. jsou to fotky z klipu Not Like That že?
  • xandy

pokračuji

viz fotky na 25 nahoře *4*
  • xandy

blondýnka

jako blondýnka s náramkama je úplně skvělá *3*
  • ashleynka24

Ashley je best, vždy bude

Proste ja ashley zbožnujem je najlepšia suprová krásna best best best proste ju mam veľmi rada *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kamickar

mi víme

jo to mi víme jak dávno je tu někdo???
  • medousssek

BELIEVE

Ahojky. už to asi všichni dávno víte... ale mysleli jsme si že má Ashley vytetované Bella ae není to pravda...má vytetované BELIEVE což namená věřit.. určitě je to kvůli její kariéře aby si věřila..
  • simca2

JA

JA JI ZBOZNUJI!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • simca2

JA

JE NEJLEPSI!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • simca2

ASHLEY

ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

ahojik

ahojik papa *3*