-
už!
už jsem ti to poslala na vzkazy! -
pro simča 2
markéto já ti něco musím poslat muže vám to třeba pomoct na blogu!!! -
Re: ja si
jj to je já mám ashleynku stráááášně mooc ráda!! *14* *14* *14* *14* *1* *1* je to nej hvězda ještě s miley já mám ráda obě stejně! -
...?
že jo?a marky myslíš že ted spolu uděláme 3000 příspěvku???už jenom 40 bo kolik to bychom možná mohly zvládnout! -
ja si
ja si nemuzu pomoct me se hrozne libi pisnicky blame it on the beat to od ashley a je uplne jina nez ostatni hrozne se me libi *14* *14* times up je taky krasna pisncky
a jeste dalsi ona je tak bozi *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jo
jo mam to bravo je tam upa krasna fakt moc *14* *14* *14* -
qvásný blogííísek....
nemáte zač já si prostě nemužu pomoct mě se ten blog fakt hrozně líbí!!ty máš taky to nový bravo?já mám ty plagáty ashley 2 jeden mi dala kámoška a potom sem si to bravo i vama kouopila!!! :D -
dekuju
děkuju moc moc moc ja jsem nečekala že se vám tak bude líbit fakt moc děkuju i za kamickar a shelmi a omajdu *14* -
....
jj vidím super tak už jdu hlasovat vy tam v tom blogu toho máte tolik já jsem to ani za den nestihla projít je to zatím nej blog o Ash co jsem viděla! -
jj
jmenuje se to sonc 1. kolo vis?? -
???
já tam vidím jenom soutěž o nej plavky a o nej barvu vlasu!! -
??
ahoj markéto moje křestní je nikol ale říkaj nmi nicky!!prosím a kde se prosím ta soutěž nachází jako na vašem blogu já to nemužu najít!!a jinak se mám dobře(bo dneska jedu na tábor) a co ty?? -
dik
dik nicky nicky?asis to rikalla ale jake je tvoje křestní jméno? *4* -
ahoj
ahoj jak se mas? *4* -
...
jj tak já jdu hlasovat! -
NA
NA NAŠEM BLOGU ASHLEY4-IS-BEST.BLOG.CZ SE KONÁ SOUTĚŽ O NEJ CELEBRITU JE TAM MILEY CYRUS,ASHLEY TISDALE, HILARY DUFF A DALŠÍ
TŘEBA VANESSA HUDGENS TAM BOHUŽEL NENÍ *9*
TAK HLASUJTE A HLASUJTE *4* *4* -
-------
Jaká pí*a jí zase změnila přehledovou fotku??!!!!!!!!!!!!!Radši změnte fotku Miley Cyrus páč ona má fotku jak krá*a!!Jo a mimochodem tahle fotka Tisdaleový je příšerná!!! -
Re: no
no já si taky myslím že ke scottovi i když je trochu vysokej ale to vůbec nevadí hlavně at je ash štastná *14* -
no
no ja si mysim ze ke scotovi -
Re: Re: jj
dik