-
je
je ahoj nicky jak se mas? -
Miley Cyrus
Mnu nic..jdu se kuknout na Miley C. jestli je tam diskuze..xD Páč tadyje nuda xD ... tak za chvíli jsem zpět..popř. vás budu měnit xD -
NuDa
Je Tu CeLkeM NuDa *9* -
Re: 3000 za chvilku!'
300 nebo 3000 ? :D A kukni se na tema o cem se bavime a pridej se *1* *1* -
Re: Re: Tjn
nojono podle me ash je slavnejsi nez van ale vanessa je taky hodne slavna -
3000 za chvilku!'
ahoj holky tak jaký je téma???zachvilku uděláme 300příspěvku to je super!' -
neáte někdo na Ash icq ? xD nebo na miley ? *1* pac jedna holka mela na Miley..ja po ni chtela to cislo..jenze ona ani neodpovedela.. *9* takze bestak ze ani nemela *1* *1* -
Re: Re: Tjn
No a co!Vim že si tim chtěla říct že je to prostě cikánka jenže to vůůůbec neni pravda!! *16* -
Re: Ashley
Tak ona doopravdy jinak neni takofa namyslena atd .. ale na jetixu kdysi bylo zeh kamosi (napr. Moniqa atd. ) rikalizeh se chova jako Sharp xD a ona to zapirala.. *3* ale verim Ashley *1* -
Re: Ashley
Ale prej neni pravda zeh je s Vanessou nej kami.. -
Re: mas
já mam jeji jeden plagat s blond vlasama..kdyz ji srovnam s hnedyma..Ma tam aji takofe peknejsi oci xD Ploste ted si je o 100% lepe maluje__a co rikas na Vanessu ? -
Ashley
Ona se tam jen chovala v hsm. Pač to byla její role. Ale jinak je ke všem milá a všichni jí chválí. -
mas
ne vubec s nas neurazila prave neopak mas uplnou pravdu ale nemyslela sem si ze je nafoukana ale s hnedyma vypada opravdu lib -
Re: Tjn
vsak taky Vanessa do Evropy neak nezapusobila..Ashley je slavnejsi nez ona..a k tomu..slyseli jste zeh Vanessa chtela hrat v Twilght new moon Jane? a neboploste upirku ?? ona by nemohla hrat upirku *8* pac je HENDA ! a ne bila ve tvari *1* *1* *1* -
Re: Souhlasím
ja nwm..ja si ash nedokazu predstavit jako Gabriellu..s blondatymi vlasy..ono ale..se nam to nezda plotozeh sme zvykli na Vanessu..ae kdyby hral Ash tak by se nam to tak nezdalo.. Víte jak ? -
Ashley - hnede vlasy
:-) Asi jste tedka videli jaky shoot nafotila zeh ? *5* upe nadhernej ! *14* moci ji to tam slusi !! *14* Ale..nechci ji urazit..Ale nemyslite si zeh s hnedymi vlasy je hezci..? *3* pac jak mela blond ta vypadala jako barbie..teda jaxem ji poprve uvidela sem si myslela zeh to je namyslena barbinka xD ptm ale ne..a ted jak ma hnede vlasy nevypada jako barbie :) nerikam zeh je barbie!! to ne xD -
Tjn
No asi by jsme si zvykli. Možná by jsme jí ale neměli rádi jako ashley. Ashley to zahrála opravdu skvěle!! No já mám Ashley ráda taky kvůli tý roli pač tam jsem jí jakoby poznala.
No Vanessa má sice dvě cd ale její písničky se moc nehrajou. Teda aspon né na očku nebo tak. -
ahoj
ahoj Adélo jak se mas? -
jj
jo no ale kdyby byla gabriela a vanessa sharpey taky by sme si mozna zvykli ale nevim ted koho bych mela rada ja mam ash rada kvuli te roli aj kvuli pisnickam takze nevim jestli bych mela rada vanessu ale asi ne ashley mam rada i kvuli pisnickam vanessa je nema moc pekny -
Re: Souhlasím
jj... taky sem o tom něco slyšela... tohle bylo od Ashley vážně super, aspoň je vidět že není až zase tak na peníze ale jde jí o to, aby se na tu roli hodila a podala největší a nejlepší výkon, což ona vážně podala