-
Souhlasím
Jj přesně! Kdyby roli Gabrielly nedomítla tak ani nevím co by vanessa hrála. No ale prostě Gabriella by jí stejně moc nesedla. Tak jde oto že jsme si všichni zvykli na ní jako na Sharpay. -
jj
jj je dobrej clovek este kvuli tomu ze odmitla hlavni roli za kterou se cdava 2 miliony dolarů a vanessa si ji s chuti vzala *4* a ashley si vzala rolisharpey za kterou se davalo jen pul milionu *4* -
Ashley
No začala jsem jí mít ráda asi stejně jako ty. Nejdřív jsem si myslela že hsm je kravina, protože všichni se bavili jen o tom. A pak jsem shlédla 1 a změnila jsem na to názor. Pak 2 a nejvíc mě dostala 3! Ta je z nich nej! No ashley jsem měla ráda ale už v 1, protože takhle by Sharpay nikdo nezahrál! Ona se na to hodila!
Taky sem četla že hlavní roli Gabrielly měla dostat Ashley, ale odmítla jí protože jí seděla líp ashley! Ash je fakt dobrej člověk! Protože odmítla hlavní roli jen kvůli tomu že jí neseděla! Váážně tohle obdivuju na ní! -
Ok
jj pošli -
no
no jsem myslela ze bys sis ulozila nové fotky ash treba z blogu ashleyytisdale.blog.cz a potom je poslala sem na osobnoti do fotek vis?ale icq bych ti mohla dat *4* -
Re: Ok
jj mam icq ja ti ho poslu na vzkazy jj? -
jak
jak dlouho ji máš ráda já od HSM jak bylo HSM1 měla jsem ráda vanssu potom na youtube sem narazila na písničky ash od té doby ju mám ráda a pořad budu ale do tedka nechápu jak jsem ji mhla se segrou mít ráda vanessu *9*
ashley je nej *14* -
Ok
No já mám skoro všechny fotky odsud. Nemáš skype nebo icq? Bych ti je poslala. -
pridala
pridala bys nejake new fotky me se vubec nebjevuji kdyz je poslu skusis to? -
nikdo
nikdo nani nema je ta nejhezci
krasne zpiva
podle me je hodna mila neda se to ani popsat
proste je nej
*14* *14* -
Ashley
Já chápu jak to myslíš... Myslím si to samí! Prostě je nej nej! *14* Ani se to nedá popsat!! Prostě na ní nikdo nemá! *13* -
ale
ale libi se me vsechny
a samozrejme vsechny ktere ona kdy naspivala vsechny neni ani jedna ktera byse me nelibi
proste je nej nej *14* *14* *14* -
ano
ano je hrozne se me libi Whatcha Waiting For a blame it on the beat *14* -
Děkuju
Děkuju za ty písničky jsou váážně super! Jj souhlasím je to lepší mít hodně navýběr než poslouchat furt jednu dokola! -
jj
je to mnohem lepsi mas aspon vyber renes det i chci poslechnout tu a tu nes poslouchat traba 3 furt dokola *4* -
ja
ja sem na youtube nasla nove pisnicky nevim jestli je znas ale dam ti je Blame it on the beat , if my life a movie, times up,its time, Whatcha Waiting for
ty jsou taky upa bozi *14* -
Ashley
Ona má Ashley spoustu písniček o kterých ani nevím :( Prostě jejich až moc *1* Je to ale lepší než kdyby jich měla málo. -
ja
jj ale ja znam este dve what if a me with you ale porad jsou krasny *14* -
Tjn
Písničky které má Ashley pomalé znám snad jen Suddenly a Unlove you. Jinak má takový rozjetý a mooc krásný! Vážně BEST! -
jj
jo krasne maje porad zive rychle jen nekdy takove pomale
proste BEST *14*