Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rac31

Jj

To máš pravdu! Ashley má úžasný písničky! :-* Krásně se poslouchají. *14*
  • omajda

ja

ja ho mam i cd headstrong *4* obe jsou uzasne
  • rac31

Jj

No dá se říct že jo. Jako nemám ho koupený. Stáhla jsem si ho stejně jako cd Headstrong. A ty?
  • omajda

mas

mas album guilty pleasure?
  • omajda

jj

jj taky ze jj kvuli hsm si je nechala udelat na blond ale sluselo ji to *14*
  • vananneh

omajda

to newa:D
  • rac31

Best!

Jj s hnědýma vypadá přece jen trochu líp. Taky jsem četla že na blod se nechala obarvit kvůli hsm. Ale i blod jí slušela. Ale tak je to změna no! *3*
  • rac31

Tjn

Tjn. Je jasný že chce změnu. Určitě nechce být známá jen jako milá šprtka v high school musical.
  • omajda

no

no asi jj promin ze sem si spletla tvoji prezdivku *1*
  • omajda

souhlsi

sohlasim kdyby nemela blond nebyla by sharpey slusi ji vsechno ale asi spis hneda taky vic vinika *4*
  • vananneh

:D

Jak si řikala že se ti ty přezdívky platou tak já sem vananneh *3* Jinak mě se víc líbí s hnědejma vlasama...Hele víš co Van ráda dělá změny tak jak byla ta hodná gabriella tak teĎ si chce zahrát jinou třeba roli než hodnou Gabriellu Montez:D
  • rac31

Ashley

No tak ono se nedá říct že jí hnědá nebo blond sluší víc! Jí sluší všechno! Ale tak v hsm by nebyla Sharpay kdyby měla hnědý vlasy. Jinak si ale myslím že v normálu jí sluší vic hnědá! A co myslíš ty?
  • omajda

libi

libi se ti ash s hnedymi vlasy nebo s blond?
  • omajda

aha

aha to sem si nevsimla:-)
  • rac31

Ashley

Jj určitě sem budu chodit častěji! Jinak já sem chodím furt, ale nepřihlášená.
  • rac31

Ashley

Jj určitě sem budu chodit častěji! Jinak já sem chodím furt ale nepřihlášená.
  • omajda

jj

jj to je budes tu chodit??
  • rac31

Ashley

No je pravda že já tu jsem už docela dlouho zaregistrovaná, ale nikdy jsem sem nepsala až ted. Ale souhlasím s tebou! Ashley si to zaslouží mít co nejvíííce fanoušků!! Protože je BEST! *14*
  • rac31

Njn

Tak ono hodně lidí má rádo ashley i vanessu! Ale i hodně lidí nenávidí vanessu bo ashley!
  • omajda

jsi

jsi tu zaregistrovana uz dlouho? protoze na dikuzi ash te vidim poprve vis?ale bude dobre ze tu budes chodit
    ash si to zaslouzi je nej *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit