-
Jj
To máš pravdu! Ashley má úžasný písničky! :-* Krásně se poslouchají. *14* -
ja
ja ho mam i cd headstrong *4* obe jsou uzasne -
Jj
No dá se říct že jo. Jako nemám ho koupený. Stáhla jsem si ho stejně jako cd Headstrong. A ty? -
mas
mas album guilty pleasure? -
jj
jj taky ze jj kvuli hsm si je nechala udelat na blond ale sluselo ji to *14* -
omajda
to newa:D -
Best!
Jj s hnědýma vypadá přece jen trochu líp. Taky jsem četla že na blod se nechala obarvit kvůli hsm. Ale i blod jí slušela. Ale tak je to změna no! *3* -
Tjn
Tjn. Je jasný že chce změnu. Určitě nechce být známá jen jako milá šprtka v high school musical. -
no
no asi jj promin ze sem si spletla tvoji prezdivku *1* -
souhlsi
sohlasim kdyby nemela blond nebyla by sharpey slusi ji vsechno ale asi spis hneda taky vic vinika *4* -
:D
Jak si řikala že se ti ty přezdívky platou tak já sem vananneh *3* Jinak mě se víc líbí s hnědejma vlasama...Hele víš co Van ráda dělá změny tak jak byla ta hodná gabriella tak teĎ si chce zahrát jinou třeba roli než hodnou Gabriellu Montez:D -
Ashley
No tak ono se nedá říct že jí hnědá nebo blond sluší víc! Jí sluší všechno! Ale tak v hsm by nebyla Sharpay kdyby měla hnědý vlasy. Jinak si ale myslím že v normálu jí sluší vic hnědá! A co myslíš ty? -
libi
libi se ti ash s hnedymi vlasy nebo s blond? -
aha
aha to sem si nevsimla:-) -
Ashley
Jj určitě sem budu chodit častěji! Jinak já sem chodím furt, ale nepřihlášená. -
Ashley
Jj určitě sem budu chodit častěji! Jinak já sem chodím furt ale nepřihlášená. -
jj
jj to je budes tu chodit?? -
Ashley
No je pravda že já tu jsem už docela dlouho zaregistrovaná, ale nikdy jsem sem nepsala až ted. Ale souhlasím s tebou! Ashley si to zaslouží mít co nejvíííce fanoušků!! Protože je BEST! *14* -
Njn
Tak ono hodně lidí má rádo ashley i vanessu! Ale i hodně lidí nenávidí vanessu bo ashley! -
jsi
jsi tu zaregistrovana uz dlouho? protoze na dikuzi ash te vidim poprve vis?ale bude dobre ze tu budes chodit
ash si to zaslouzi je nej *14* *14*