-
no
no spis my sme ji napsali -
Best!
Souhlasíím! Ashley je fakt moc hodná! Ty si ashley napsala? *4* -
picture this ale je fakt dobre videla sem to v ukazkach
picture this ale je fakt dobre videla sem to v ukazkach -
blendy
Markét už mám blendy teď je du přidat tak se pak naně koukni -
Best!
Ahojky *4* Dneska jsem si koupila to new bravo... Ten plakát je kráásnej! Ashley fakt ty hnědý vlasy moc slsušííí! *14* -
ja
ash je tak hodna je nejlepsi treba ona radila svym fanouskum i jinym jak se maji look do noveho skolniho roku ona je tak hodna!!!!!!!!!!ja ji zboznuji a uz se tesim jak odepise na dopis doufam ze sme to poslali na spravnou adresu!!!!!!! *14* -
no
no to ja taky bohuzel nvm -
Ashley
To je škoda :( Ale i tak děkuju :) *4* -
nevíme
my to taky nevím v čj ještě není aspo\ń sem ho teda neviděla -
Ashley
Můžu se zepat kde se dá stáhnout film picture this? Všude jsem ho hledala ale nikde není :( -
jo
jo jasně budeme si povídat tyhle prázdniny sou fakt dobrý mám zase tolik kamarádek -
jo dik
jo dik a budem si kecat
Ashley is best!!!!!!! *14* -
nevím
já sem si dala na seznamu slovník napsala sem tam blend z aj do čj a tam se mi to ukázalo tak se podívej -
jo
ty písničky už mám teď du hledat něco na náš blog jo třeba ikonky nebo blendy joa pak tu zase budeme kecat viť??já tu budu jako přihlášená a otevřu si jinou složku a budu se dívat jestli si nepsala -
ja
tak prosim das treba potom na vecer do naseho blogu ten blend ash???jo ja du teda na chvili pridat neaky clanek hned prijdu jak prijdes ty jo??? -
jak
jak michat podle slovniku??? -
tak jo
já to skusím -
je to je to:
je to :www.myzuka.ru
ale je to rusky tak ti reknu navod jak si to stahnout jo??proste zadas ashley tisdale tam se ti ukaze GP a tam si muzes stahnout vsechny a kdyz zmacknes na tu pisen tak hned tu prvni tabulku dej jo???a potom si musis poradit sama ja mam totiz urco jiny pocak nes ty -
blendy
znamená míchat podle slovníku -
jo chci
jo chci dáš mi tu stránku??