Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

jo on je krasny

jo on je krasny!!!!!!!
  • simca2

jo ja mam

jo ja mam vsechny chces rict stranku abys sis mohla stahnou t vsechny???
  • simca2

no

no to je to
    a ja vim co jsou to blendy a nektere sem nasla s hnedymy vlasy ale nvm jestli to je blend prosimte reknes me presne co jsou ty blendy???
  • kamickar

tojo

Ashley je fakt bezva mám jí nejradši máš už stáhnutí písnišky z alba Guilty Pleasure??já akorát masquerade a switch nic jinýho sem nenašlo jo a ještě It´s alright,it´ok
  • simca2

NO

no HSM bylo v kinech a nebo to je na DVD
  • Ashley

Ten plakát Ashley je překráánej!! *14* *14* *14* *14*
  • kamickar

blendy

jo já je už hledala ale našla sem akorát ty jak má blond vlsay jinak žádní jiný
  • simca2

as

ASHLEY IS BEST JE NEJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    ZBOZNUJI JI JE UZASNA!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*
  • kamickar

vetřelci na půdě

na půdě se mají vysílat teď v sprnu takže někdy by měl býv kinech nebo kdyby to dávaly v televizi tak toje lepší protože se na to dívá víc lidí a hsm3 nebudou dávat v televizi já vyděla akorát na youtube hsm3 to česky ale to byly akorát nějaký výstřížky nojako film ale chyběli tam některý díly
  • simca2

prosimte

prosimte pomuzes mi najit neake blendy ash na ten nas blog a jinak myslis ze namash odepise???
  • simca2

jo

jo
  • simca2

UZ

uz ses podivala???
  • kamickar

hezký

tje fakt hezký už sme to našla díky moc fakt tam vypadá úžasně teď sem to našla na stránce brava tam má Ash tu fotku v tom modrým ale taje hodně stará
  • simca2

jo no ja se na neho stras

jo no ja se na neho strasne tesiom jak ho uvidim a taky mam rada picture this *4* ale taky mam rada jine filmy npř:ted prominte nesouvis i to s ash ale mam rada stmivani a takove filmy ale picture this NEJVIC!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • kamickar

jo

počkám
  • simca2

tak

tak je to rada 14 a 4.obrazek *4*
  • kamickar

hsm!!!

no já taky nemusím moc hsm já spíš takový ti jiný filmy jako třeba přátelé nebo picture this jo a ten film vetřelci na půdě toje dobrej film já vyděla ukázky toje fakt dobrý
  • simca2

dobre

dobre reknu ale pockej ja se na to musim podivat *4*
  • simca2

jo???

jo tak t ja do HSM moc UZ nejsem zblaznena protoze uz sou jine filmy a uz se mi moc nelibi zac a van sorry fanousci van ja sem to tak nemyslela ale je divny ze sharpey mam furt rada i kdyz vipada jak barbie a ja barbie nenavidim proste me v tom filmu se hodila nejvic a ty jeji pisne TO JE BOMBA a ot te doby mam rada Ashley *14*
  • kamickar

vím

jo já vím že toje pejsek jejich rodičů Ashley má tak hodný rodiče její táta jí postavil ten novej dům Markét já tu tapetu nemůžu najít aspoň mi řekni jaká jeto řada a já to najdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit