-
jo on je krasny
jo on je krasny!!!!!!! -
jo ja mam
jo ja mam vsechny chces rict stranku abys sis mohla stahnou t vsechny??? -
no
no to je to
a ja vim co jsou to blendy a nektere sem nasla s hnedymy vlasy ale nvm jestli to je blend prosimte reknes me presne co jsou ty blendy??? -
tojo
Ashley je fakt bezva mám jí nejradši máš už stáhnutí písnišky z alba Guilty Pleasure??já akorát masquerade a switch nic jinýho sem nenašlo jo a ještě It´s alright,it´ok -
NO
no HSM bylo v kinech a nebo to je na DVD -
Ashley
Ten plakát Ashley je překráánej!! *14* *14* *14* *14* -
blendy
jo já je už hledala ale našla sem akorát ty jak má blond vlsay jinak žádní jiný -
as
ASHLEY IS BEST JE NEJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
ZBOZNUJI JI JE UZASNA!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* -
vetřelci na půdě
na půdě se mají vysílat teď v sprnu takže někdy by měl býv kinech nebo kdyby to dávaly v televizi tak toje lepší protože se na to dívá víc lidí a hsm3 nebudou dávat v televizi já vyděla akorát na youtube hsm3 to česky ale to byly akorát nějaký výstřížky nojako film ale chyběli tam některý díly -
prosimte
prosimte pomuzes mi najit neake blendy ash na ten nas blog a jinak myslis ze namash odepise??? -
jo
jo -
UZ
uz ses podivala??? -
hezký
tje fakt hezký už sme to našla díky moc fakt tam vypadá úžasně teď sem to našla na stránce brava tam má Ash tu fotku v tom modrým ale taje hodně stará -
jo no ja se na neho stras
jo no ja se na neho strasne tesiom jak ho uvidim a taky mam rada picture this *4* ale taky mam rada jine filmy npř:ted prominte nesouvis i to s ash ale mam rada stmivani a takove filmy ale picture this NEJVIC!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
jo
počkám -
tak
tak je to rada 14 a 4.obrazek *4* -
hsm!!!
no já taky nemusím moc hsm já spíš takový ti jiný filmy jako třeba přátelé nebo picture this jo a ten film vetřelci na půdě toje dobrej film já vyděla ukázky toje fakt dobrý -
dobre
dobre reknu ale pockej ja se na to musim podivat *4* -
jo???
jo tak t ja do HSM moc UZ nejsem zblaznena protoze uz sou jine filmy a uz se mi moc nelibi zac a van sorry fanousci van ja sem to tak nemyslela ale je divny ze sharpey mam furt rada i kdyz vipada jak barbie a ja barbie nenavidim proste me v tom filmu se hodila nejvic a ty jeji pisne TO JE BOMBA a ot te doby mam rada Ashley *14* -
vím
jo já vím že toje pejsek jejich rodičů Ashley má tak hodný rodiče její táta jí postavil ten novej dům Markét já tu tapetu nemůžu najít aspoň mi řekni jaká jeto řada a já to najdu