-
bravo
ne ještě ho nemám ale budu já mám vždycky bravo kde je něco o Ashley už nemám kam dávat časopisy -
jo
jo ja sem tu!!!! -
ljhgf
Máš new bravo?Je tam plagát ash a text písničky -
někdo
aspoň ty si tu vananneh -
..
já tu sem:D -
Re: :-):-):-):-):-)
medousssek-asi tak nějak.... *15* -
holky
jetu někdo holky??? -
medousssek
nechápu proč se sní hádaš stejnak stím nic neviřešíš -
Re: Re: Re: Nehádejte se .,..!
Ty vole nechtej abych se zase nasrala do piče!!!! *16* já se do nikoho nenavážim tak s tichni a sorry ale kajušu fakt poznat ani nechci ale vyřid jí at neříká ashleyna jinak bude ZLE!!!! *15* *15* *5* *5* *16* *1* *1* -
:-):-):-):-):-)
jenom tak pro některé kteří řikají že máme nechat kajusku napokoji a nenadávat jí.. tak až pona přestane nadávat Ashey, já přestanu nadávat jí.. je to tak ferové ne???? takže pro ty lidi - držte se v klidu a neserte se do věcí, do kterých vám NIC není... -
Re: uz
Jj je super:] Já eště nemam nalepený žádný protože sme malovali ale tenhle si nalepim pak mam Van,Princess Protection Program a eště nějaký najdu! *14* -
uz
uz sem si ho koupila je uzasna a plakat je krasny ma tam hnede vlasy je upa bozi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Nehádejte se .,..!
Sakra nech Káju napokoji!!!Jako nenádávej jí,jo?Ty ju vůbec neznáš,tak se do ní přestan navážet!!! -
Re: dik
nz:] Já si kupuju každý číslo tak vás můžu informovat:D Je tam i o filmu Van SuckerPunch... -
dik
ahoj to sem ja simca2 dik dik dik moc moc hned si ho koupim!!!!!!!!!!! -
BRAVO
Ahoj holky.V new bravu je plakátn Ash a text písničky Ist Alright,Ist ok. *4* -
jo
jo mas pravdu ash je nej a kajuska to kazi nemela byt ani spravcem proste nemela
PS:prominte ze to tak rikam ale mrzi me to *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Hannah vs Ashley
Tak v tom případě sem nepiš a neřikej jí ashleyno!! *8* -
Re: Re: Re: Re: Hannah vs Ashley
proč protože mám ráda ashley olsen a né tu vaše ashleynu tisdalovou!! *15* *5* *16* *8* -
Re: Re: Nehádejte se .,..!
Jinak určitě není o nic lepší, spíše tisíckrát horší než Ashley *5*