-
Re: Re: Nehádejte se .,..!
Jsem holka *15* -
Re: Re: Re: Re: Hannah vs Ashley
hm to jo to máte pravdu ale ona muže myslet jinou ashley! -
Re: Re: Re: Hannah vs Ashley
Ty vole si normální?Ty máš přezdívku podle Ash a nesnášíš jí?Já ti to taky řeknu:POLIB SI! -
Re: Nehádejte se .,..!
jjj mě to taky vytáčí sakra nejseš sám!...my se chovali v pohodě a nechápu proč to někdo kazí...např.KAJUŠKA co si myslíš že dokážeš vycházeli jsme uplně normálně kajuško do té doby než si začala psát tak bud říkej normlně ashley a nebo její jméno vubec nevyslovuj slyšela jsi v poslední době odemě slovo VTRAPKA???nééééétak toho nech! -
Nehádejte se .,..!
Takže já si myslím, že by se tyhle kravovské diskuze měli okamžitě ZRUŠIT! *9* *9* *16* Vanessa i Ashley to je jedno ne? *7* Obě dvě jsou úžasné nadané herečky a zpěvač společně i s Miley *5* Když se vám nějaká herečka nelíbí, strčte si svůj zkurvený názor do prdele a hnusný komenty si pište na zadek *16* *16* *5*
btw: Sorry za sprostý výrazy, ale tohle mě dokáže fakt vytočit *9* -
Re: Re: Hannah vs Ashley
to že ash nemám ráda neznamená že mi musíš říkat at si políbim každý má svuj názor jo tak se uklidni TO JSI PŘEHNALA....! *16* *15* *15* *5* *8* *8* *13* *1* -
Re: !!!!!!!!
Ashley je úžasná *5* -
Re: Re: Re: jj
Jako a eště jak se vytahovala když sem jí psala že je jí 16 a mě 12!Je to fakt namyšlená bůůůůůů *8* -
Re: Re: jj
sry mě už to prostě NEbavíííí -
Re: jj
já newim, ale mě už to pprostě bavííí.. to jí aspoň nemůžou říkat Ashley? vždy´t tak se jmenujeee..... jako už to fakt přeháníí....ať se o ní nebaví rači vubec než takhle!!! -
Re: Hannah vs Ashley
no tak si polib -
jj
ONA JE STRAŠNÁ!!Řikala sem jí ať se uklidní a že jí nebude řikat ashleyna ale ona je fakt píča!!Si myslí že když je správce že je bůhví co!!Je to naprostá kráva a nenávidim jí!! -
!!!!!!!!
Holky já už to vzdávám. My jak krávy pořád k Vanesse chodíme do diskuze píšeme tam o ní hezký komenty, a oni? pořád je to Ashleyna, kráva a buhvi co ještě..... tohle se netýká těch, kteří mají Ashley a vanessu rádi ale jako třeba kajuska nebno ještě jiné trapky pořád Ashley nadávajíí.. já už to vzdávám,. tenhle mír byl pro některé opravdu zbytečný a asi aji pro mě, protože už mě to nebavíí. na něčem sme se snad dohodli ne? my to plníme ale co ostatní fanoušci?? to je ani nenapadne, dál jsou prostě takové jako byly!!!
tohle se netýká např. vannaneh -
Hannah vs Ashley
*14* Hannah určitě Ash moc ráda nemám! *13* -
Miley a Ashley
já mám ráda obě dvě ale Ashley o trošku vííc.. ale Miley a ash jsou BEST -
kamickar
jj super Ashley je sladká s Maui !! -
videa
už se oběvily videa který sem včera přidala sou úplně dole -
..Hannah je lepší!
já mám radši HANNUH než ASHLEY ale ash je taky dobrá!!! -
Ashley!!:)
Ashley mam radsi a t sis dala na spatny misto celkem *1* kdyz je to na Ashley diskuzi pac tady mame asi vsechny radsi Ash nez Hannah *4* -
Ashley vs Hannah!
Ashley ale i Hannah já mám ráda obě stejně jsou neeeeej!!