Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • muhi

Re: Re: Nehádejte se .,..!

Jsem holka *15*
  • nicky0012

Re: Re: Re: Re: Hannah vs Ashley

hm to jo to máte pravdu ale ona muže myslet jinou ashley!
  • vananneh

Re: Re: Re: Hannah vs Ashley

Ty vole si normální?Ty máš přezdívku podle Ash a nesnášíš jí?Já ti to taky řeknu:POLIB SI!
  • nicky0012

Re: Nehádejte se .,..!

jjj mě to taky vytáčí sakra nejseš sám!...my se chovali v pohodě a nechápu proč to někdo kazí...např.KAJUŠKA co si myslíš že dokážeš vycházeli jsme uplně normálně kajuško do té doby než si začala psát tak bud říkej normlně ashley a nebo její jméno vubec nevyslovuj slyšela jsi v poslední době odemě slovo VTRAPKA???nééééétak toho nech!
  • muhi

Nehádejte se .,..!

Takže já si myslím, že by se tyhle kravovské diskuze měli okamžitě ZRUŠIT! *9* *9* *16* Vanessa i Ashley to je jedno ne? *7* Obě dvě jsou úžasné nadané herečky a zpěvač společně i s Miley *5* Když se vám nějaká herečka nelíbí, strčte si svůj zkurvený názor do prdele a hnusný komenty si pište na zadek *16* *16* *5*
    btw: Sorry za sprostý výrazy, ale tohle mě dokáže fakt vytočit *9*
  • ashleynka0012

Re: Re: Hannah vs Ashley

to že ash nemám ráda neznamená že mi musíš říkat at si políbim každý má svuj názor jo tak se uklidni TO JSI PŘEHNALA....! *16* *15* *15* *5* *8* *8* *13* *1*
  • muhi

Re: !!!!!!!!

Ashley je úžasná *5*
  • vananneh

Re: Re: Re: jj

Jako a eště jak se vytahovala když sem jí psala že je jí 16 a mě 12!Je to fakt namyšlená bůůůůůů *8*
  • medousssek

Re: Re: jj

sry mě už to prostě NEbavíííí
  • medousssek

Re: jj

já newim, ale mě už to pprostě bavííí.. to jí aspoň nemůžou říkat Ashley? vždy´t tak se jmenujeee..... jako už to fakt přeháníí....ať se o ní nebaví rači vubec než takhle!!!
  • medousssek

Re: Hannah vs Ashley

no tak si polib
  • vananneh

jj

ONA JE STRAŠNÁ!!Řikala sem jí ať se uklidní a že jí nebude řikat ashleyna ale ona je fakt píča!!Si myslí že když je správce že je bůhví co!!Je to naprostá kráva a nenávidim jí!!
  • medousssek

!!!!!!!!

Holky já už to vzdávám. My jak krávy pořád k Vanesse chodíme do diskuze píšeme tam o ní hezký komenty, a oni? pořád je to Ashleyna, kráva a buhvi co ještě..... tohle se netýká těch, kteří mají Ashley a vanessu rádi ale jako třeba kajuska nebno ještě jiné trapky pořád Ashley nadávajíí.. já už to vzdávám,. tenhle mír byl pro některé opravdu zbytečný a asi aji pro mě, protože už mě to nebavíí. na něčem sme se snad dohodli ne? my to plníme ale co ostatní fanoušci?? to je ani nenapadne, dál jsou prostě takové jako byly!!!
    tohle se netýká např. vannaneh
  • ashleynka0012

Hannah vs Ashley

*14* Hannah určitě Ash moc ráda nemám! *13*
  • medousssek

Miley a Ashley

já mám ráda obě dvě ale Ashley o trošku vííc.. ale Miley a ash jsou BEST
  • jessinka666

kamickar

jj super Ashley je sladká s Maui !!
  • kamickar

videa

už se oběvily videa který sem včera přidala sou úplně dole
  • syndynka

..Hannah je lepší!

já mám radši HANNUH než ASHLEY ale ash je taky dobrá!!!
  • marsa12

Ashley!!:)

Ashley mam radsi a t sis dala na spatny misto celkem *1* kdyz je to na Ashley diskuzi pac tady mame asi vsechny radsi Ash nez Hannah *4*
  • nicky0012

Ashley vs Hannah!

Ashley ale i Hannah já mám ráda obě stejně jsou neeeeej!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit