-
Ashley
pronás určitě Ashley -
hannah vs ashley
ashley je upa nejvíc super ale hannah montana je ještě lepší my přijde bo ash jsem žije zpívat neviděla ale hannu jo !a fakt válela takže mám radši hannuh než ashley ale ash je taky moooc super!!! *15* *14* *1* *1* *3* *3*
kdo je pro vás lepší HANNAH vs ASHLEY! *15* schválně kolik bude ash a kolik hannah napíšu to i na hanny dizkuzi....."! *14* *4* -
....
jj super já se jdu mrknout mě ten váš blog strašně baví!!!! -
Soutěž na blogu!!!
Ahojky lidičky !!! Já vím už sem tu dávala ten odkaz na ten blog akorát máme tam novou soutěž a 3 další které běží tak se zapojte!!! *14* V menu (vlevo) Je ACTUAL a tam máte vypsané všechno co právě běží *1* www.ashley4-is-best.blog.cz -
tapeta:-)fotky:-(
Ahojky, tak ta tapeta co sem přidala včera se objevila.. je to hned ta prvnníí.... ale ty fotky ještě ne.. a to sem jich přidala fakt hromaduu.. tak atť se přidají co nejdřííí:-( -
čusííík
Ahojky.. vy se asi bavíte co všechno máte s Ashley, že?? teda jestli jsem to dobře pochopila... já newím nic, protože zas takhle to já nechcu.. mě se třeba nelibijou trička např s HSM... nebo různý jiný věci.. to já bych si zase nikdy nekoupila -
...
jj já jsemtu!!!a no já newm ale ted jsou ještě známejší ne tak myslím že tam něco určitě bude! -
Je tu někdo..??
Je tu ještě někdo..?? -
nicky
Já si spíš myslím že ne..protože sem to už scháněla na vinobraní minuej rok..ale možná ano..:D -
....
jj přesně ve znojimě nic není ale viděla jsem ještě tašku s ashley tisdale a potom ještě gumu s ashley tisdale!!v dyji jsem to viděla mno a to je všechno mno ale ve nojimě fakt nic není ale v brně jo tam toho je hooodn+ěh ale víš co anulko123 možná něco an vinobraní bude "!!!!!už se těším! -
kamickar
aha..a máš icq..??moje je 417116754 mohli bysme pokecat tamm -
já
trochu dál od tebe v Dačicích a do Znojma jezdíme já mám ve Znojmě sestřenicy -
simca2
už to mám moc díky za pomoct -
kamickar
Jojoj bydlím ve Znojmě a kdepak ty..??:-) -
anulko
si tu?? -
anulko
ty bydlíš ve Znojmě??já mám akorát plagáty -
nicky
+ ještě plakáty -
nicky
Já mám akorát tričko..nálepky..jednu placku..a dva malý diáářky..a pak jeden velkej..víc sem toho ve Znojmě nesehnala:Dbohužel:-( -
Jéééj..
Jééj tady se se mnou asi nikdo nebavíí..:-( -
..
jj já mám já mám lesk na rty ,cvočky,diař,bloček a plakáty mno a to je všechno no bohužél...!!