-
no to newm
no já to newm!a to jako mluvíš na mě??s tím blogem??bo na shelmi?? -
teda
ty to vlastne nevis tak reknete ostatni prosi -
no
me se vubec nepovedl ja sem spiz na nem delala pokusy tak prosim rekni jak se to ma zrusit a jestůli chces muzem si udelat blog spolu?corikas ? *4* -
.......
já vubec newm a proč to chceš mazat jaký máš blog?????pls nemaž ho! -
prosim
jak se da vymazat nebo zrusit ten blog? mam to na blog.cz -
Re: Re: facebook
hm mno já to zkusim ale mužete si to zaožit taky prosím ???a mužete tam jít taky hele já jsem antitalent na takovýhle akce jo nepř.něco si založit a když jsem to já zvládla tak vy taky!!!!! -
Re: facebook
http://www.facebook.com/AshleyTisda le -
facebook
ahoj holky já mám facebook!!ale mamka my nedovolí si pustit compl v 5 rána jelikož všichni spí a ségra by mě zmlátila kdyby ju to probudilo!!a jinak o čem se bavíte jo a založit face není tak těžký akorát se zaregistruješ a dáš jazyk čeština mno to je vše a kde přesně na face too bude??? -
Re: a
no tak růůzně vlastně by se dalo říct o všem -
Re: no
máš ho na blog.cz?? -
no
jas sem si udelala blog ale vubec se me nepovedl spis sem na nem delala pokusy a ted na nej vbec nechodim nevis jak se da zrusit ten blog? -
a
aha a o cem byl? ten blog. -
Re: blog
a ty? -
blog
no měla jsem už ne -
Re: to same i ja
holt musime pockat do zitrka az bude nejaka novinka *9* al mozem se bavit zatim o necem jinem treba mas nejaky blog najaky kterys udelala?? -
to same i ja
to same i ja *1* -
přemýšlím
no přemýšlím ale nic mě nenapadá... -
o
to nejde my uz sme apsolutne vsechno probrali
ale furt se me hrozne lbi to ze my si tady bavime coje noveho a tak a na vanessine diskuzi vanesska je nej a furt ntak dokola *4* *4* -
pre
premyslej o cem si budem povidat? -
ta
ta mkegannevim jestli ji dozene podle me ne ale fakt nevim jelikoz ja mam rada roberta tak moctnechcu aby ho ash prebehla ale kdyz se stane budu taky rada *4* *4*