-
hm
víš kdyby to bylo v češtine klidně jenomže já tomu nerozumim ty to máš lehký prtž anglicky asi umíš my bychom rády ashley podpořili prtž ji máme rádi ale když to neumíme a nevíme tak co máme dělat??!!! *9* -
tobě
není to nic proti tobě máme tě rádi jenom to nechcem udělat. -
Re: Prostě mě to mrzí...
:-) *3* -
nic
já syce nevím a As miluju. -
Prostě mě to mrzí...
Jako neberte to špatně, jen mě to mrzí čekala jsem větší nadšení ;)... medousssek díky moc :)... -
Re: Dotaz...
já vím co to je.. je to něco jako MTV awards že? -
Re: As
ahojky :-) -
Dotaz...
Víte vůbec co je Teen Choice Awards??? Že se divim, že nechcete podpořit Ashley, páč TCA (teen choice awards) je celkem významné ocenění... -
Re: Prosím!!!
aha jo... tak OK -
Re: hm
já taky umím trochu anglicky, ale newím kam se mám zaraegistrovat -
Prosím!!!
Stačí najet na ty stránky, sjet dolů a kliknout na vote now... kliknete na register... Tam zadáte e-mail (v americe to tak u hlasování většinou bývá, že musíš zadat mail), jako to neni jako tady na osobnostech, že byste tam měly profil nebo tak něco xD... A pak hlasujete prostě akorát kliknete na jméno filmu osobnosti apod. a kliknete na vote, když sjedete dolu v daný kategorii dáte next a takhle se proklikáte 5 kategoriema... prosím!!!!!!! -
As
ahoj medousssku. -
psát
kamickar má pravdu aji stou angličtinou já taky moc anglicky neumím. *4* -
....
jinak asi před dvěma týdnama sem přidalka asi 15 videí a oni se pořád nepřidali -
hm
já anglicky umim jen základy ale nechápu co po mě chceš jako kdy se mám registrovat bo co?? *7* -
:-):-):-)
Ahojky tak jsem tady.... nešel mi totiž internet, takže jsem šla nachvilku pryčč -
promiň
ale já chci být jenom na osobnosti.cz a ty stránky sou v angličtině takže já moc právě anglicky neumím tak nevím co se tam píše takže sory -
Hlásněte pls
Plsky mohly byste najet na www.teenchoice awards.com a písnout tam email jako registraci a hlasovat ve všech kategoriích kde je Ashley a Twilight??? Klidně vám ty kategorie sem písnu!!! PROSIM!!! -
nic
onic kouknise o několik řádku níř a přečtisito. -
aco
o co jde??